Близнаците на Лео на баня в мивката

Лучия изпратила Лео да спи в хола

Известният татко храни и повива Николо и Матия, но го е страх да ги къпе

Днес в телевизионния ефир дебютираха най-малките звезди – Николо и Матия Бианки. Тримесечните близнаци на рапъра и готвач Лео ще имат своя рубрика всеки четвъртък в предаването „Усещане за жена” по TV7.

Говорител на близнаците пред камера е тяхната майка – красивата Лучия, която разказа каква е тайната за зачеване на две бебета. Двамата с Лео се опитвали да имат дете в продължение на две години, но нещата не се получавали. В мига, в който се откъснали от работата си и заминали на почивка в САЩ, Лучия забременяла. Лекарите дори потвърдили на италианската двойка, че има вероятност да са заченали близнаците в два различни града – единият в Ню Йорк, другият в Лос Анджелис. Според специалистите, обяснението е в различната големина на яйцеклетките, обясни Лучия в първото издание на бебешката рубрика на „Усещане за жена“ по TV7.

Лучия разбрала, че ще имат близнаци още преди лекаря да й каже – видяла двете бебета сама на монитора. „Започнах да се смея истерично от притеснение, а после в колата много плаках, защото се уплаших”, разказа половинката на Лео.

„Изкарах много лека бременност, дори станах много по-спокойна. Хранех се здравословно. Единствено ми се ядяха тостове, може би защото бебетата са заченати в Америка”, разказа Лучия. Тя е качила само 17 килограма за 9-те месеца, а сега отново е в идеална форма.

Раждането на Николо и Матия е било планирано за 31 октомври 2013 г., но двамата юнаци сами избрали да се появят на 30-ти, когато тайничко и Лучия се надявала да се случи голямото събитие, защото това е рожденият ден на баща й. Влязла в болницата ден по-рано, за да се подготви и след прегледа установили, че контракциите са започнали. Така близнаците се появили на бял свят на 30 октомври 2013 г.

„Лео ми каза, че като ги видял за пръв път не посмял да ги гушне, защото го било страх колко са малки, но на следващия път вече ги гушкаше много”, разказа Лучия. Първоначално Николо и Матия деляли едно легло, защото Лучия вярва, че така е укрепнала специалната им връзка, пък и била чела, че може да плачат един за друг. Два месеца по-късно юнаците се сдобили с отделни легла, като Матия е по-близо до спалнята и мама, защото се буди по-често.

Лео спи в съседната стая, защото както разказа Лучия, той твърде много се притеснявал като заплачат бебета нощем. „Дори го изживя тежко, защото не може да разбере как бебетата не спят по 8 часа като нас”, разказа Лучия. Затова тя решила да го прати в хола, за да е спокойна и тя, а и Лео да не се оплаква, че не се наспива.

Лучия разказа, че е създала свой ред у дома, за да се справи с всичко. Храни Николо и Матия в различни часове, за да отделя цялото си внимание на всеки. „Къпя ги още в мивката, но скоро ще спрат да се побират там”, смееше се Лучия. Затова близнаците вече имат ваничка и маса за повиване, която скоро ще ползват.

Лео се включва с помощ във всички задължения – храни ги, повива ги и т.н. Помага им и бавачката Кристина, която пък прибавя български привкус в отглеждането на бебетата. По неин съвет Лучия е направила „погача” на бебетата.

Всеки четвъртък новата рубрика на Николо, Матия и Лучия в „Усещане за жена” ще дава ценни съвети как се гледат бебета, кое е най-добро за храненето и развитието им.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 23 януари 2014 г.