„Блаженство у дома“ – тема па Zone Club през ноември

Блаженство у дома
Темата на Zone Club през ноември

Този месец Zone Club ще ви покаже как да се превърнете в образец за домашен уют и как да го направите със стил. Не пропускайте „Божествен дизайн”, „Отмени ме” и „Бащината къща”, за да намерите удоволствие и уют във вашия дом!

ЗВЕЗДНО ИНТЕРВЮ:
Кандис Олсън, „Божествен дизайн”
Всяка събота и неделя, 20:00 ч.

По време на краткото си посещение във Великобритания Кандис Олсън успя да даде интервю за Zone Club.

Топ специалистът по интериорен дизайн Кандис Олсън се завръща на екрана и през този месец с епизоди на „Божествен дизайн”.

Кандис представя поредицата си като част от специалната програмна тематика на канал Zone Club през ноември – “Блаженство у дома” и разказва откровено какво всъщност е да преобразяваш домовете на хората, да бъдеш заета майка, както и да правиш свои собствени дизайнерски линии. Освен това тя разкрива и някои тайни за известни личности като Доналд Тръмп, определяйки апартамента му в Ню Йорк като „прекалено претруфен и безвкусен”!

НОВА ПОРЕДИЦА: Да успееш
От 3 ноември, всеки понеделник, 21:00 ч.
Повторение: всяка неделя, 22:00 ч.

Целеустремени и амбициозни млади хора получават шанса на живота си – да се съревновават с конкурентите си, за да спечелят стажантство при някои от най-успешните компании и имена в различни индустрии. „Да успееш” изправя тези младежи пред поредица от предизвикателства с цел да докажат своята твърдост, решителност и ценни качества на „големите клечки”. Щастливият победител ще бъде наставляван от една много преуспяваща личност, надявайки се да научи достатъчно, за да повтори успеха на своя ментор.

НОВА ПОРЕДИЦА: Красива за грош
От 29 ноември, всяка събота, двойни епизоди, 16:00 ч.

„Красива за грош” трансформира една съвсем обикновена жена в принцеса само за стотинки. В изпълнен със забавление и екшън половин час нашите двама водещи – гурутата в стайлинга – Сара Лин Коучън и Ейдриън Минела – ще пазаруват до припадък. И всичко това, за да помогнат на нашите седмични участници да реализират мечтата си да изглеждат блестящо на цената на… едно кафе.

Всеки епизод започва с едно предизвикателство. На нашата седмична участничка й предстои някакво специално събитие в близко бъдеще и би искала появяването й да е впечатляващо. Проблемът е, че може и да бъде объркана с прислужница. Ето ги и нашите водещи – модни експерти! Те ще преценят настоящото състояние на гардероба, грима и прическата на участничката, ще се запознаят с начина й на живот и желанията й и след това ще сътворят нейната нова и възможно най-добра визия. С „модна библия” в ръце нашето трио се втурва да направи мечтаните намаления реалност.

НОВ СЕЗОН: Бащината къща (4-ти сезон)
Всяка сряда, двойни епизоди, 12:00, 17:00 и 22:00 ч.
Повторения: всяка неделя, 11:30 и 18:00 ч.

Порасналите деца се завръщат в бащината си къща и с помощта на великолепния дизайнерски дует – Андрика Лорън и Емануел Беливю, те ще осъществят детската си мечта – да променят дизайна и да освежат една изоставена стая в дома на родителите си.

Комбиниращо весела семейна динамика с поразително красиви дизайнерски решения и трансформации – това е шоу, в което ще откриете полезни съвети – не го пропускайте!

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2008 г.