Блатечки – секси гангстер в „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ с онлайн видео и снимки

Блатечки – секси гангстер в „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“

Асен Блатечки изпълнява мокри поръчки

Асен Блатечки раздава юмруци, изпълнявайки указанията на шефа на българската мафия – Бръснача. Той измъчва жертви в ролята на чеченец, нает за мокри поръчки, в най-новата българска комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“. Актьорът явно толкова е свикнал с ролите си на „лошото момче“, че снимките му отнели много малко време. Блатечки перфектно изигравал сценария, така че му били нужни най-много два дубъла за всяка сцена. Гангстерската комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ ще излезе на киноекран в началото на следващата година.

“Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ е гангстерска комедия, която разказва историята на двадесет и три годишния студент Антон, по прякор „Красивия“. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари и да продължи следването си. „Красивия“ решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои (наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта им към Достоевски и много други.).

Режисьор и продуцент: Георги Костов

Участват: Ивайло Захариев, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Деян Донков, Иван Савов, Дичо, Део, Владо Въргала и др., със специалното участие на проф. Илия Добрев.                  

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2011 г.