„Благодаря за пушенето“ с Робърт Дювал по ТВ7 – видео с онлайн видео и снимки

„Благодаря за пушенето“ с Робърт Дювал по ТВ7 – видео

Акценти от филмовата програма на TV7 (18.02.2013 – 24.02.2013)

„Благодаря за пушенето” (Thank You for Smoking)
Комедия, САЩ, 2006
24.02.2013, неделя, 20:00ч
Режисьор: Джесън Рейтмън
В ролите: Арон Екхарт, Мария Бело, Камерън Брайт, Робърт Дювал

Гледай видео анонс онлайн

Тютюневият лобист Ник Нейлър (Арон Екхарт) е човекът, натоварен със защитата на обществения имидж на много хулената цигарена индустрия. Надарен с бърз, остър език и неудържимо его, майсторът на извъртането трудно може да бъде надприказван.

Изправен срещу кръвожадни здравни фанатици и сенатор опортюнист (Уилям Мейси), Нейлър предприема агресивна кампания, докато с новопридобитата си слава не привлича вниманието на голяма клечка в тютюневата индустрия (Робърт Дювал) и на коварна млада репортерка от Вашингтон (Кейти Холмс), готова на всичко, за да си направи материала!

Внезапно притиснат и от собствения си малък син, Ник се сблъсква с най-важния въпрос в кариерата си: не е ли лъжата най-силният наркотик?

„Американски девственици” (American Virgins)
комедия, САЩ, 2009
24.02.2013, неделя, 23:40ч
Режисьор: Клеър Килнър
В ролите: Роб Шнайдер, Джена Дюън, Чейс Райън Джефри, Бриан Дейвис

Гледай видео анонс онлайн

Присила Уайт (Джена Дюън), има добра репутация и печели колежанска стипендия от групата за въздържание от секс „Не насилвай любовта”. Когато отива да учи в колежа „Пенингтън” обаче, всичко се обръща с краката нагоре.

Попада в една стая с разюзданата Нау, участва в училищен купон, пие алкохол, взима наркотици, подхвърлени от колегите й, танцува полугола и то пред камерите на „Диви мацки”. След като изтрезнява, Присила разбира, че трябва да си върне уличаващия я запис от продуцента Ед Къруман (Роб Шнайдер) преди да загуби всичко. Тя тръгва по петите му заедно с новите си приятели…

Коментари (0)

Публикувано в на 19 февруари 2013 г.