Blackhawks Business Marc-André Fleury to Wild: Източници

В Чикаго Блекхоукс Голдендър търгува Марк-Андре Флори Да се Покажи Минесота За условния втори кръг изпит може да вземе първия, Спортисти Потвърдено в понеделник. Изборът на драфта ще се промени за първи път, ако Wild Western Conference достигне финала и Фюри спечели поне четири мача в тези кръгове.

Фльори отхвърли правилото си за нетърговия, за да отиде в Минесота, Спортисти Уверен. Дивият Златник Кабо Кагонен Изтъргуван за Сан Хосе Шаркс Избор от пети рунд в замяна на Defenseman Джейкъб Мидълтън Според източник.

Времето на Флори в Чикаго беше кратко, но запомнящо се, защото един от най-популярните играчи в играта скоро стана любимец на местните фенове. Но не само неговата личност завладя града; Това беше неговата игра. С атлетизъм и конкурентоспособност, както винаги, числата на Флори бяха донякъде пешеходни този сезон, особено зле поради заровете, които игра зад него – особено през бруталния първи месец от сезона, премахвайки Джеръми Колтън като старши треньор.

Но ако не беше Flurie, Blackhawks щяха да бъдат по-зле от тях. Представянето му в Бостън във вторник беше чудесен пример за продължения. В Брунс Доминираше във всеки аспект на играта, но Флори направи 46 спасявания – много от които бяха фантастични – за да получи допълнително време в играта и да открадне точка. Той все още може да го направи. Все пак той е настоящият победител на Весина. И зад по-добър отбор той може да бъде този, който може да направи разликата в плейофите.

Фльори контролираше собствената си съдба с течение на времето. Правилото му за забрана на движение обхваща само 10 отбора, но след като той отне няколко дни, за да приеме дали може да играе в Чикаго миналото лято, бившият генерален мениджър Стан Боуман даде на Флори неофициална гаранция, че няма да го размени, без да го унищожи. С него първо. Новият GM Кайл Дейвидсън изпълни това обещание, което естествено ограничи предпочитанията на Чикаго.

READ  SF разкрива основната причина за изхвърлянето на данните за съседните избиратели

„Ако се преместя, искам да имам шанс да спечеля“, каза Фльори на 16 февруари. „За това играя и това ми харесва. Но в този момент това е още по-голямо.

Флори е в последната година от договора си, но каза, че иска да продължи да играе през следващия сезон.

Също така, следвайте Спортисти Директни актуализации на бизнес хронологията.

(Снимка: Майк Дино / USA Today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.