Бизнесменът, който си отряза пръста при Кулезич

Капка Георгиева, Яне Янев и Димитър Лазаров в „На светло с Люба Кулезич” 

Този уикенд актуалните теми, дискусии и гости в студиото на „На светло с Люба Кулезич” са умножени по две, а оттук нататък зрителите ще се срещат с водещата в два от почивните дни на седмицата – в събота и неделя от 09.00 до 11.00 часа.

Тази събота предаването ще започне със страстното протестно танго на участничката в Dancing StarsКапка Георгиева и нейната гледна точка към предстоящите избори.

Криза на мъжествеността или зов на отчаянието – гост в студиото ще бъде скандалният бизнесмен от Бургас Ивайло Зартов, който отряза един от пръстите си на ръката.

В предаването ни очакват Димитър Лазаров, бивш член на комисията за контрол на СРС-та по темата СРС-та за напреднали и кои нови лица ще сменят старите в претоплените партийни листи.

За шокиращите тайни на недосегаемото българско задкулисие и кой на коя карта залага, за да пренареди пъзела на прехода ще говори политологът Антон Тодоров срещу майор Мирослав Писов, бивш шеф на регионалното звено за борба с организираната престъпност в Благоевград.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В неделя ни очакват въпросите „Има ли политически поръчки и МВР инерция?”, „Настъпва ли ледникова епоха за знаковите дела-камбани в държавата?” – а отговорите дава ловецът на октоподи Светлозар Костов, ръководител на специализираната прокуратура.

Още – в студиото ще видим Яне Янев и годеницата му Галя.

В „На  светло с Люба Кулезич” гостува и обвиненият за смъртта на сестри Белнейски Лазар Колев, в шокираща изповед от затвора в Пазарджик.

Какво измътиха протестите – по темата говори световноизвестният музикант, пълнил зали в целия свят – Кристиян Коев, който беше арестуван по време на протестните.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 „На светло с Люба Кулезич”всяка събота и неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2013 г.