Бизнес дама живее в ромска каравана – „Размяна на съпруги“ 2

Кое е по-добре – беден и щастлив или богат и нещастен? Отговорите утре в „Размяна на съпруги 2”

Утре в 20:30 часа е поредният епизод от „Размяна на съпруги 2”. В него зрителите на PRO.BG ще видят размяната на семейство Стоянови от село Лозенец със семейство Станчеви от град Смядово.

Фериде Сали и Нешко Стоянов са ромско семейство, което живее на каравана в село Лозенец. Имат две деца – син Бирол на 9 години и дъщеря Анифе на 8 години. За семейство Стоянови материалното е без значение.

„Богат и щастлив човек аз не съм виждал. Ние сега можем да се качим на върха и да слезем, няма да има проблем”, споделя философията си за живота Нешко. Фериде чисти и поддържа къщите на богати семейства в Лозенец, а Нешко е охрана. Семейството им живее с 1100 лева на месец.

Ивелина Станкова и Станислав Станков живеят в Смядово. Имат 3 деца – Васил на 17 години и близнаците Марио и Валентино на 7 години. За семейство Станчеви луксът и удобствата са водещи. Ивелина е собственик на магазин, а Станислав работи като озеленител в Испания, защото смята, че в България няма нужните условия, за да може да издържа семейството си. Надява се, че един ден ще спре да ходи на гурбет, но за сега това е начинът на живот, който си е избрал. Семейство Станкови живеят с 2200 лева на месец.

Как ще реагира една бизнес дама, когато й се наложи да живее на каравана без санитарен възел и трябва всеки ден да се грижи за чуждите къщи? Какво ще си помисли една ромка, свикнала всичко да постига с труд, за живот, в който няма лишения? Ще успеят ли двете семейства да направят равносметка за живота си, ще стане ясно утре от 20:30 часа в „Размяна на съпруги 2”.

“Размяна на съпруги 2” се излъчва вторник и сряда от 20:30 часа, само по PRO.BG.

Коментари (1)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.