„Бичим айляк“ /B**ches & i Like/ – ВИЖ новия хит на лятото!

Гледай Rudi, Duli, Muden & Kukusheff – B**ches & iLike онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=sqpRS3mjH8Q

Rudi, Duli, Muden & Kukusheff – това са четиримата творци, които, без много шум и излишен пиар, създават позитивните хитове на лятото!

Лято 2012 мина под знака на „Мене не Meybe!“, като провокативното заглавие дори бе цензурирано от „пуританите“ БГ Радио. Но дори и тази медия завъртя свежарките, а ефирът им е пословичен с това, че ако си „млад и зелен“ и без солиден продуцент, мноооого трудно ще те(и) пуснат.

Дойде лято 2013 г., а Rudi, Duli, Muden & Kukusheff не са предали стила си! Представяме ви „B**ches & i Like“… или „Бичим айляк“! Парадоксалното е, че новата „банда без команда“ е една от малкото, да не кажем единствената, която не залага на сексуална или агресивна тематика в текстовете си. Всичко е купон, настроение, веселие, няма капка избиване на комплекси или пъчене на мускули! И затова безспорно заслужават 100%-ово уважение – трудно е хем да си актуален, хем да не залагаш на нещо „модерно нелегално“ или „мъжкарски агресивно“. Rudi, Duli, Muden & Kukusheff напомнят на ранните и безспорно най-добри години в творчеството на Део.

Rudi, Duli, Muden & Kukusheff – B**ches & iLike
Продуцент: RDMK
Музика: Rudi, Bate Pesho
Текст: Rudi, Duli, Muden & Kukusheff
Recording & Mixing: Studio Buster
Тромбон: Kiril Zafirov
Китари: Rudi, Nikeca
Мастъринг и аранжимент: Bate Pesho (Studio Buster)
Официален сайт: rdmk.net

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2013 г.