Бионсе издава концертно DVD – милиони в САЩ гледат по телевизията! с онлайн видео и снимки

Бионсе издава концертно DVD – милиони в САЩ гледат по телевизията!

BEYONCEI Am… World Tour DVD
Дата на издаване: 30/11

Columbia Records/Вирджиния Рекърдс ще издадат I AM…WORLD TOUR на Beyoncé, дългометражното концертно филмово DVD от разбило рекордите турне на артистката. DVD-то излиза на 30 ноември, а в САЩ ще има специална премиера по ABC Television в най-гледаното време на Деня на благодарността – 25 ноември.

Достоен последовател на миналогодишното излъчване на „I Am…Yours“ в Деня на благодарността, I AM…WORLD TOUR на Beyoncé ще привлече милиони зрители пред малкия екран за най-взривяващото шоу на планетата.

Концертният филм ще има и луксозно издание с концертно DVD, лайв аудио CD, ексклузивен документален филм и гланцирана цветна обложка от 40 стрaници. Една седмица по-късно – на 7 декември, I AM…WORLD TOUR на Beyoncé ще се появи и като Blu-ray.

Продуцирано и режисирано от Beyoncé за нейната Parkwood Pictures, концертният филм I AM…WORLD TOUR е мащабно преживяване, което съдържа концертни тур кадри от различни шоута по света, между които градове от Европа, Азия, Южна Америка и САЩ и представя гледната точка на самата изпълнителка.

Освен редките кадри зад сцена от динамичния личен свят на Beyoncé по време на турне, филмът представя и зашеметяващи изпълнения на повече от 20 # 1 хита на сцената със звездни гости като Kanye West и Jay-Z, впечатляващи декори, костюми, осветление и продукция.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.