Биляна Йотовска и Димитър Димитров в Смени жената

Фитнес моделът Биляна Йотовска заживява в дома на столичен бохем в „Смени жената” на 7 март, 21 ч. по bTV

Във втория епизод на ТВ риалити зрителите ще видят какво може да се случи, когато привърженик на здравословното хранене влезе в дом, в който спортът е табу, а чревоугодничеството е на почит

Във втори епизод на „Смени жената”, тази сряда от 21.00 часа, зрителите ще имат възможност да надникнат в ежедневието на известния фитнес модел и привърженик на здравословното хранене Биляна Йотовска. Тя ще се разменени със съпруга микробиолог и ще заживее за една седмица в дома на столичен бохем, за когото спортът е табу, а чревоугодничеството е на почит. Сблъсъкът на тези два свята ще провокира силни емоции у моделката, която ще оцени още повече житейския си избор, но ще научи и ценни уроци от другото семейство.

Биляна Йотовска и шампионът по културизъм Димитър Димитров са най-популярното българско фитнес семейство. Заедно са от 13 години и живеят в изключителна хармония един с друг – ежедневието им е изцяло подчинено на спорта и здравословната храна, обичат реда и чистотата. 8-годишната им дъщеря Никол е тяхна проекция – отговорно дете, тренира активно художествена гимнастика и вече има 15 спечелени медала. Биляна има издадени книги за здравословно хранене, собствена марка дрехи за спорт и балет. Освен служебните си задължения обаче, тя отговаря за приготвянето на храната, чисти минимум три пъти седмично, пере, глади и простира, но винаги намера време за външния си вид.

Фитнес семейството ще се размени с пълните им противоположности – Aнастасия и Васил, за които спортът и здраволсовното хранене са табу. Тя е молекулярен биолог, работи много и не се занимава с домакинска работа. Той е виден столичен бохем – рентиер, не работи и обича да си угажда. Двете им деца – Сашко и Карина се хранят с това, което Васил им приготви, което обяснява и защо 4-годишното момиченце за нищо на света не яде плодове и зеленчуци. В дома им цари истински ураган от емоции.

След размяната напрежението ескалира главно в новото семейства на Биляна, която през първите си дни трябва да спазва стриктно ритъма на живот в бохемския дом, където вечерята се състои от свински крака или мезе за вино. Какво ще се случи обаче, когато дойде моментът, в който фитнес-моделът ще наложи собствените си правила, зрителите ще видят в сряда, 7 март, от 21.00 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 8 март 2018 г.