Билети за Драгана Миркович в НДК по 10 лева! с онлайн видео и снимки

Билети за Драгана Миркович в НДК по 10 лева!

Драгана Миркович ще взриви НДК с юбилеен концерт и 20-ти  нов албум!

АРТ БГ с гордост представя юбилеен концерт на известната в цяла Европа звезда на сръбската естрада Драгана Миркович. Певицата е на върха вече 20 години. На 8 юни, в зала 1 на НДК Драгана Миркович ще изпее пред българските си фенове вече популярните песни от новия си двадесети юбилеен албум „20“, както и най-известните си хитове, като “Svebihdala da situ”, “Placizamlijo”,„Luce moe”,  “Zivotmoi”, “Milo moestotenema” и други,които всички познаваме и обичаме.

Драгана Миркович прави фурор с новия си албум и няколкото новозаснети клипа. В клипа на песента “Mili, mili”, която само за месец успя да оглави всички музикални класации в жанра, самата Драгана танцува заедно с професионалните танцьори от школата „Star dance” и е облечена в стил стрийт денс в клип по MTV, нетипично за нея. Другият клип, който покори YouTube и развълнува феновете е на песента “Drugovi”, който Драгана засне в собствения си старинен замък от 12 век, намиращ се в Австрийското кралство на Ебенфурт.

Еуфорията около  новия албум предизвика реакцията на феновете. 230 писма от почитатели, в които молят да се направи концерт на Драгана в България, бяха получени от АРТ БГ. С благодарност и радост АРТ БГ организира този концерт за българската публика.

Концертът на Драгана Миркович в София ще бъде на 8 юни, в зала 1 на НДК, от 20 часа.

Първите 300 билета са на уникално ниски цени от 10 до 50 лева. След изчерпване на количествата цените на билетите ще бъдат от 20 до 60 лева.

Можетедазакупите билети от Билетен център НДК, на касите на вериги магазини Пикадили, Офис 1, Германос и бензиностанции ОМВ, както и онлайн в системата на Eventim.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 февруари 2013 г.