БИК-ът вилнее цяла нощ в палатката на The Cotton Club!

На 6.10 фолк тупалките Борис Дали, Илиян и Константин ще се развихрят в луд купон с хита на хитовете “Палатка”

Като истински “фолк тупалки”, най-желаните мъже на поп-фолка Борис Дали, Илиян и Константин ще привличат погледи и ще изтръгват въздишки от своите фенки по време на гостуването си в The Cotton Club.

Първата сряда на месец октомври (6.10), домакините на хитовото заведение в Студентски град ще посрещнат изпълнителите на безпрецедентния летен хит “Палатка”.

Шеметите, подвизаващи се като трио БИК, ще спретнат неочаквано добра комбинация от парти страсти в палатката на удоволствията, в която The Cotton Club ще се превърне за една нощ.

Звездите ще изгреят в целия си блясък, изтупани във военните униформи от култовото видео към песента „Палатка“ и ще изнесат едно лудо и неповторимо шоу, издържано в шеговития стил на тримата.

Като “яки щракалки”, Борис, Коцето и Илиян ще покажат уменията си в танците на дансинга.

Тримата „военни“ ще се развихрят на сцената, както те си го умеят –  с шеги, много песни и купон до сутринта.

Триото им се очертава като един от най-успешните проекти на Пайнер и като нищо може да има продължение. Хайде да започваме – Па-па-па – Палатка…!!!

Навлизаме удърно в месец октомври с още повече блясък, шеметни емоции и звездни купони в хитовия  The Cotton Club! Очаквайте всяка сряда в „Нощта на звездите“ – 6.10 – Трио БИК (Борис Дали, Илиян и Константин), 13.10 – Преслава, 20.10 – Тони Стораро, 27.10 – Галена!

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2010 г.