Big Brother 4 е… лабиринт! Това подсказва промо клип

Участниците вече са избрани

Венета Райкова води късното токшоу Little Sister

Big Brother 4 ще бъде лабиринт… Или поне така изглежда в най-новата телевизионна реклама за предстоящия 4-и сезон.

Грандиозният промо клип бе заснет тази седмица и бе излъчен за първи път снощи, 14 август, в ефира на Нова Телевизия.

Днес той ще бъде качен и на официалния сайт – www.bigbrother.bg. В него участват актьорите Деян Донков и Стефка Янорова, а също и ръчно изработена кукла.

Междувременно продуцентът избра бъдещите съквартиранти и водещ за късното токшоу Little Sister („Малката сестра”). Всъщност, той ще бъде тя, а именно – Венета Райкова!

Грандиозен видеоклип, който ще подгрява старта на Big Brother 4, бе заснет от продуцента „СИА Адвертайзинг” в огромна, пуста и изоставена спортна зала край София.

Специално за снимките бе построено 16-метрово стълбище, което представлява лабиринт.

В най-високата си част декорът достига 16 метра. Клипът е заснет за един ден и една нощ, а за реализацията му работи екип от над 150 души.

В 35-милиметровата лента, режисирана от Димитър Митовски и Петко Спасов, участват актьорите Деян Донков и Стефка Янорова. Италианският кукловод Тито Фаруци, ангажиран специално за продукцията, ръчно създаде третия герой в сюжета на рекламата – малка кукла.

Според продуцента на Big Brother 4 Димитър Митовски идеята на клипа е да покаже нeпредсказуемите ситуации, в които ще попадат и живеят бъдещите съквартирантите в четвъртия сезон на най-популярното риалити в България. Неизвестността ще ги дебне отвсякъде.

Паралелно със снимките, приключи и финалният етап от кастинга за новия сезон. Съквартирантите вече са избрани.

Избран бе и водещ на късното токшоу Little Sister („Малката сестра”), което ще съпътства основните епизоди на Big Brother 4. Това е Венета Райкова.

Предстои да бъдат обявени повече подробности по новата риалити платформа. Водещ на основната коментарна сцена в Big Brother 4 – традиционните лайфове, ще бъде Милен Цветков.

Можете да си изтеглите клипа от тук: http://www.ekrana.info/files/big_brother_4_promo.mpg

Коментари (2)

Публикувано в на 15 август 2008 г.