Биг Брадър Most Wanted еп. 7 21.11.2017 – Луна лази по нервите

Съквартирантите от Big Brother: Most Wanted се превръщат в супергeрои

Луна предприема нова тактика срещу Динко и Фънки

Вторник вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа по NOVA ще видим новата седмична мисия на Съквартирантите. Те ще се превърнат в супергерои, които са загубили своите суперсили. Луна ще предприеме нова тактика срещу Динко и Фънки, а действията ѝ за пореден път ще повишат напрежението в Къщата.

Новата седмична мисия в Big Brother: Most Wanted ще превърне най-търсените звезди в супергерои, които са изгубили своите суперсили. Всеки от тях ще трябва да се изправи пред индивидуално предизвикателство, за да си ги върне, а личните задачи ще предизвикат полюсни реакции у Съквартирантите. Ще успеят ли да се мобилизират и да изпълнят мисията си по регламент или отново някой ще откаже да се подложи на изпитанието, предстои да разберем.

Отношенията между Луна и мъжете в Къщата преминаха през различни състояния. Колоритната певица успя да се скара с почти всички, но и да се сприятели с някои от тях и дори да пофлиртува. Ще видим как Луна предприема нова тактика – да се разхожда по нервите на Съквартирантите, а нейни главни мишени отново ще са Динко и Фънки.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

По време на живото предаване на Big Brother: Most Wanted в понеделник Къщата напусна Кирил. Варненският борсов агент не скри разочарованието си, че се разделя с играта първи, а какво сподели той само часове след напускането, можете да видите тук –

Коментари (0)

Публикувано в на 22 ноември 2017 г.