Биг Брадър Most Wanted еп. 11 27.11.2017 – Мариела и Луна екзорсисти

Съквартирантите организират бунт срещу Луна

Понеделник вечер в Big Brother: Most Wanted live от 20:00 часа по NOVA Луна и Мариела ще опънат нервите на всички до краен предел, заради различните заговори и роли, в които непрекъснато влизат. Изморени до краен предел от непрестанните откази на певицата да върши задълженията си в седмичната мисия, Съквартирантите ще организират бунт и ще настояват Луна да отиде в тъмницата, а Фънки и Константин ще приемат предизвикателството на зрителите, за да спасят седмичния бюджет.

Ролята на Луна в седмичната мисия на Съквартирантите е да се грижи за домакинската работа и да бъде личен асистент на вързания Динко. След многократните неуспешни опити на звездите да накарат певицата да изпълнява задълженията си, в Къщата цари глад и пълна мизерия. Изморени от ролите, в които Луна влиза само и само да не върши работата си, супергероите ще организират своеобразен бунт срещу нея и ще настояват тя да влезе в тъмницата, а дали това ще се случи, предстои да разберем.

Най-близката приятелка на Луна в Къщата и неин верен съветник във всичките ѝ начинания – Мариела, ще предприеме нова стратегия срещу най-големия си враг – Людмила. Безкомпромисната Нордел ще убеди Его Уомън, че в Захажаева се е вселил зъл дух и трябва да ѝ бъде направен екзорсизъм, а какво ще последва от това внезапно решение, ще разберем в Big Brother: Most Wanted live.

Bad Boys – Константин и Фънки ще получат специална задача от зрителите, която ще има за цел да върне част от седмичния бюджет след множеството санкции, които претърпяха Съквартирантите по време на мисията. Двамата ще трябва да се превърнат в Луна и да станат абсолютни двойници на певицата, а смехът и забавлението отново ще превземат Къщата.

В края на днешното живо предаване един от шестимата номинирани ще се раздели завинаги с Big Brother: Most Wanted. Луна, Мариела, Джино, Дий, Людмила и Фънки ще се борят за одобрението на зрителите, а кой ще се раздели завинаги с най-известната Къща, ще разберем от 20:00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 27 ноември 2017 г.