Биг Брадър Most Wanted еп. 10 24.11.2017 – Динко в дранголника

Динко влиза в тъмницата на Big Brother

Стратегиите на Луна да провокира всички Съквартиранти започват да срещат отбой

Петък вечер в Big Brother: Most Wanted от 21:00 часа по NOVA ще видим защо и как Динко се озова в тъмницата на Big Brother. Луна ще надмине себе си в опитите да провокира всички в Къщата, но номерата ѝ все повече ще започнат да срещат безразличието на Съквартирантите, което ще докара певицата до истинска истерия.

Вече няколко дни най-търсените звезди са превърнати в супергерои, заради седмичната си мисия. Те имат и специално обособена тъмница, която да приюти тези, които са прегрешили и не изпълняват задачата на Big Brother по регламент. По време на живото предаване на Big Brother: Most Wanted в сряда видяхме, че Динко е изпратен в тъмницата, а тази вечер ще проследим защо и как се случи това и с какво Луна допринесе за изгнанието на ямболския бизнесмен.

Самата Луна отново ще бъде в перфектно настроение и готова на всичко да провокира Съквартирантите си, особено след безценните съвети на приятелката ѝ Мариела. Неочаквано обаче, огромното желание на певицата ще срещне безразличието на групата. Това ще я принуди да спретне невероятен етюд, за да си върне вниманието им обратно, а след няколко кавги и неуспешни опита, Луна ще изпадне в истинска истерия и Big Brother ще проведе с нея отрезвителен и обективен разговор.

Каква ще бъде реакцията на колоритната певица? Защо Динко също влезе в групата на актьорите – симуланти в Къщата и как Людмила Захажаева е подобрила световния рекорд на Стефка Костадинова, ще разберем от 21:00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 24 ноември 2017 г.