Биг Брадър: кой е номиниран и кой отказва да мие тоалетната?

Най-емоционалните номинации досега

Павлин и Сашка сядат на стола на истината

1) Номинации

Пет семейства бяха номинирани за изгонване от къщата на Big Brother family снощи вечер. Семейство Качанови са с единайсет точки, семейство Генчеви – със шест точки и с по три точки семейство Стефанови, Господинови и Кузмови.

Номинираните получиха най-емоционалната защита от своите близки в изповедалнята. След окуражителни думи, искрени обръщения и апели зрителите на Нова телевизия спасиха три от семействата. Това бяха добрите и смирени Антоний и Цанка Генчеви, истинските и естествени Веселин и Ели Кузмови, както и интелигентните и възпитани Диана и Добрин Стефанови.

Така, в понеделник битката ще бъде между двете най-млади семейства в къщата – Елеонора и Давид Качанови, и Динко и Магдалена Господинови. Зрителите трябва да решат кой от тях не носи качествата на истинско щастливо семейство, не е пример за подражание и не заслужава да остане в къщата? В понеделник ще разберем как ще се отразят обвиненията за липса на семейни отношения между Давид и Елеонора на вота на зрителите срещу любовта и взаимната подкрепа, която Динко и Магдалена показват един към друг?

Big Brother Family 06.05.10 (част 1)

Big Brother Family 06.05.10 (част 2)

Big Brother Family 06.05.10 (част 3)

Big Brother Family 06.05.10 (част 4)

Big Brother Family 06.05.10 (част 5)

2) Какво се случва в къщата? Разочарование след номинациите

Все пак Big Brother реши да не съобщава новината за спасяването на семействата, а да ги държи под напрежение до понеделник. Юристът Добрин бе разочарован, че е номиниран още втората седмица след влизането си. Снощи вечер варненецът показа, че зад маската на спокойствието му се крие истинска ненавист към титулярите в къщата. От културната му уста се сипеха епитети и определения като измет, боклуци и простаци.

–       Защо мислите, че втората вълна са по-интелигентни? Защото навън се дигнаха срещу вас. Това ли е българското семейство? – питаше Добрин.

Пред смаяните си съквартиранти Добрин сподели мнението, че от ветераните само Христо и Корнелия са пример за подражание и негови фаворити.

–       Те са идеалните финалисти, каза Добрин.

–       Не съм съгласна с твоето мнение и ще ти го докажа, зарече му се Ели Кузмова.

3) В епизода довечера…

В епизода на Big Brother family в петък вечер ще видим:

– Грандиозен битов скандал в деня за чистене, заради мързела на Елеонора, както и наглия отказ на велинградската принцеса да мие тоалетните.

– Разкъсана между амбицията си да се докаже и усещането, че мисията им да погълнат огромно количество храна надхвърля човешките възможности, Магдалена излива гнева си върху Добрин, който определи бургазлиите като най-лакоми.

– Веселин и Ели се изправят пред своето изпитание в седмичната мисия. За да се избавят от похотливия си порок, Big Brother ги подлага на тежко изкушение – разговор по еротичен телефон.

– Горделивият Христо недоволства от мисията си, защото всички жени са облечени и нагласени, а неговата Корнелия е с костюм на крава.

– 10-километрова обиколка на двора превръща двамата мързеливци Давид и Елеонора в истински атлети.

– Нескромните коментари на Диана и Добрин за превъзходството им над останалите семейства в къщата.

4) Big Brother – истината” с Павлин и Сашка

Тази неделя етрополският хитрец Павлин и отчаяната му съпруга Сашка сядат на стола на истината. Двамата сякаш нямат тайни един от друг и са наясно дори с изневерите си, но дали наистина е така?

Истина ли е, че Паоло не признава никакви правила и е способен да открадне от най-святото място – църквата? Докъде е стигала Сашка в отчаянието си и пожелавала ли е смъртта на съпруга си в търсене на избавление? Отговорите на тези и други въпроси ще научим само в „Big Brother – истината” в неделя, в 20:00 ч.

Коментари (1)

Публикувано в на 7 май 2010 г.