Биг Брадър докара съквартирантите „до просешка тояга“

Зрителите изгониха Антоний и Цанка

Съквартирантите – просяци, изненада за децата по случай празника…

Десет дни преди големия финал на Big Brother family, зрителите на Нова телевизия решиха Антоний и Цанка Генчеви да не участват в борбата за голямата награда.

По време на Big Brother Live понеделник вечер силните играчи Трифонови отстраниха поредните си съперници по пътя към победата. 51,4% от зрителите гласуваха срещу Цанка и Антоний, а 48,6% бяха спасителни за поморийците.

Ицо и Корнелия се завърнаха триумфално във фамилната къща. Докато останалите размишляваха дали любовницата на Антоний не изигра основна роля за развоя на събитията,  Калина сподели с Big Brother, че се чувства виновна за изгонването на Генчеви.

Малко по-късно съквартирантите изпратиха гостите си – Калина и Петър. Така пет семейства ще се борят още броени дни за наградата от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София.

Какво се случва в къщата? Мисия „Добродетели”

В новата си забавна мисия съквартирантите трябваше сами да се подредят в различни категории – хигиена и бит, култура и етикет, милосърдие, грижовни родители, като на първо място поставят семейството, което притежава в най-голяма степен съответните качествата.

За най-чисти съквартирантите избраха суетните Ицо и Корнелия, а Павлин се самоопредели като съквартирантът с най-ниска хигиена. За най-културни единодушно бяха избрани адвокатът Добрин и съпругата му Диана. Ицо и Корнелия не отстъпиха от първото място на грижовни родители и предизвикаха истинска суматоха. Ели, която повече от два месеца е в къщата на Big Brother family с двете си деца, незаслужено остана чак на пета позиция.

Лидерите Христо и Корнелия събраха най-много призови места и имат задача да изнесат лекция на останалите, за да ги направят добри като тях. Какво ще посъветват поморийците останалите семейства и как те ще им отговорят? Дали лекцията на самонадеяният Ицо няма да надигне вълна от недоволство към него и да се отрази на последните номинации на съквартирантите в четвъртък?

Мисия „Милосърдие”

В новата си седмична мисия съквартирантите са просяци, които живеят на двора на къщата. Те разчитат на добрите сърца на семейство Чипеви и Кузмови, които съквартирантите сами определиха за най-милосърдни.

Милосърдните семейства могат да дават на просяците храна, напитки и цигари, но не и пари, само срещу изпълнен артистичен номер или свършена работа. Просяците не могат да се къпят и спят в къщата, освен ако някое от милосърдните семейства ги покани в леглото си.

Тази нощ София спа при Сашка и Павлин, а останалите съквартиранти в построена от картони къща на двора. Успешната мисия ще донесе 30% от месечния бюджет на семействата, а ако се провалят ще бъдат глобени с 90% от заплатите и наличните им продукти. Ще издържат ли просяците двайсет и четири часа на открито и ще станат ли по-щедри и по-чувствителни след изпитанието?

Ден на детето

Рано сутринта Big Brother изненада децата в къщата по случай деня на детето. Много шарени балони и големи подаръци зарадваха малчуганите преди да тръгнат за училище. Кристиян, Елия и Карина не можаха да сдържат радостта си и нетърпеливо разопаковаха подаръците, където намериха коли и кукли.

Big Brother Family 31.05.10 (част 1)

Big Brother Family 31.05.10 (част 2)

Big Brother Family 31.05.10 (част 3)

Big Brother Family 31.05.10 (част 4)

Big Brother Family 31.05.10 (част 5)

Big Brother Family 31.05.10 (част 6)

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юни 2010 г.