Би Ти Ви хвали рейтинга на Фермата, Нова мълчи за X Factor

Дарина изгуби третия си дуел във „Фермата“ пред рекорден брой зрители, твърдят от bTV –

Рекордните за третия сезон на „Фермата“ 1 280 000* зрители (А4+) средно са проследили дуела в неделя вечер между юристката Дарина и инструкторката на кучета-водачи Елена. Над 1,44 милиона са били пред малкия екран около 21:40 ч. за петата битка, която даде край на личната вражда между двете жени. Третото излизане на Дарина на Арената се оказа и последно, след като Елена успя да обърне резултата в своя полза в последната игра.

„Показах на какво са способни жените на моята възраст. Поднесохте ми невероятно приключение, изпитание за моята издръжливост. Аз не съм материално момиче. Нямате представа колко богата се чувствам на емоции и себедоказване, и съм изключително благодарна на вашия екип, който ми даде тези дарове“, обясни развълнувана Дарина в края на битките.

51-годишната Дарина не получи голяма подкрепа от фермерите по време на дуела, като зад гърба й застанаха само Виолета, Станислав, Гечо и Финци. Останалите обясниха, че са на страната на Елена, защото единственият спор, който може да бъде спечелен с юристката, е този на Арената.

По време на единайсетия дуел във „Фермата“ 3 водещите Иван и Андрей обявиха нови правила за оценка на битките, а именно, че оттук нататък при равен резултат след третата игра, четвъртата и петата ще носят равен брой точки – 4. Ако играчите си разменят по една победа и резултатът е равен, отиват на дузпи – една последна, бърза и успоредна игра за време, която решава изхода от дуела. Промяната се наложи заради тенденцията при равен резултат след третата игра дуелистите да пестят сили направо за петата, която носи 5 точки и обръща играта, дори и при спечелена четвърта игра.

Вечерта на дуела беше и последната за фермерите-ветерани, които влязоха в третия сезон на шоуто със специална задача – да изберат един от участниците, който ще получи амулет за имунитет. С него, по решение на  гост-участниците Мустафа, Финци, Майора и Мама Галя, най-достойният за финала ще бъде защитен от явяване на последните два дуела, което ще му даде преднина за финала. Интригата се заплита и поради факта, че е възможно избраният да бъде и предпочетеният от Дарина за фермер на седмицата.

*По данни на GARB, единствената пийпълметрична агенция, преминала независим одит

Нова телевизия, които не пропускат да изтъкнат преднина дори само в една целева група, този път мълчат –

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Битка на емблематични състезатели беляза нощта на парти музиката в X Factor „Сътворението на звездите. След шеметни спасяващи изпълнения на Вирджиния и момичетата от 4 Magic, последната участничка от категория 25+ напусна сцената на шоуто. „Музиката е мой приоритет. Надявам се да продължа да бъда на сцената още дълго време!“, сподели Вирджиния, минути преди да се раздели с публиката.

Динамични хореогафии и вокални предизвикателства представиха участниците в нова светлина, доказвайки, че всеки един от тях има място на сцената на шоуто. Йоана изпълни обещанието си да спре дъха на публиката, създавайки истински фурор с парче на Jessy J. „Образът, който представяш се доближава до това, което наричаме звезда“, беше коментарът на Любо Киров. 4Magic на свой ред се появиха като истински диско кралици, споделяйки, че харесват новото си амплоа и се чувстват страхотно с промяната, която X Factor им носи с всеки изминал лайв. „Бях на спектакъл на завършен артист!“, категорично заяви Хилда Казасян след изпълнението на Ева. Първата дама на джаз музиката в България зае мястото на Криско, за да допълни съдийската четворка в шестия лайв на шоуто. Марио и Виктория предизвикаха усмивки и разнообразни коментари от журито, което се обедини около забавния момент в изпълнението и нуждата от допълнителна динамика в танците. Мирослава излезе от зоната на джаза, за да поздрави Григор Димитров с песен на The Pussycat Dolls и Никол Шерцингер. Въпреки опасенията на Милена, че няма да успее да се слее с парчето Don’t let me down на The Chainsmokers, което е различен от любимите й стилове, най-разпознаваемата участничка в петия сезон успя да впечатли присъстващите със свой прочит на песента. Следващата седмица участниците ще насочат своя талант към Нощта на евъргрийн парчетата.

Не пропускайте X Factor „Сътворението на звездите“ в неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Коментари (1)

Публикувано в на 27 ноември 2017 г.