БГТВ изстрелва четири премиерни филма

Нови филми по БЪЛГАРИЯ  ТВ за периода – 01.08 – 07.08.2011г.

„АЛЕКСАНДРА“ – драма
Излъчване: понеделник 01.08 от 23:00ч.

Един прекрасен филм на Александър Сокуров. Той не е просто любопитен, а интересен и информативен. Засегнатият проблем в лентата е човекът, който се колебае дали да бъде искрен и сърдечен.

„ВЛАКЪТ НА СМЪРТТА“ – екшън
Излъчване: събота 06.08 от 21:30ч.

След дързък обир Юрек и бандата му отмъкват смъртоносен вирус. Дигизиратне като монаси, те се скриват във влака за Лурд, където пътува бившият рейнджър Ласко. Когато терористите завземат влака и заплашват да разпространят вируса, сблъсъкът им с Ласко става неизбежен.

„ДОБРО МОМИЧЕ, ЛОШО МОМИЧЕ“ – екшън
Излъчване: събота 06.08 от 00:30ч.

Ванеса е сексапилна певица и стриптизьорка, която живее живота си по собствени правила. Мария е монахиня с железни принципи. Двете имат само едно общо нещо – те са близначки. Тътищата им се пресичат, когато Ванеса търси скривалище в манастира. Тя бяга от наркодилъра Громек, заради куфарче пълно с диаманти. Двете сестри си сменят ролите и за да се измъкнат живи расото се сменя с високите токчета.

„КРАДЦИ НА БИЖУТА“ – екшън
Излъчване: неделя 07.08 от 21:00ч.

Трима бижутерийни крадци – Рик, Стиск и Дебелия Антъни, откриват диамант, собственост на милиардер. Единият е прострелян и прошепва, че е глътнал камъка. Опитвайки се да го вземат, Рик и Стиск са заловени и пратени в затвора от Големия Майк. Когато след три години Рик е освободен, той получава ново предложение за забогатяване. Коварни измами, изплетени от осем различни души в „Крадци на Бижута“.

България ТВ можете да гледате с добро качество на адрес www.bgtv-tv.com

Коментари (0)

Публикувано в на 2 август 2011 г.