БГ Радио стартира супер смешна и забавна игра

И още: само от БГ РАДИО може да спечелите билети за концерта на Лили Иванова и да чуете ексклузивно интервю с реж. Камен Калев!

Седмицата си най-българското радио стартира с новата игра в ефира – Мисия Стартер.

Всяка сутрин водещите на сутрешния блок Симо и Богдана изправят пред предизвикателство един слушател на БГ РАДИО. Той получава специална задача, която трябва да изпълни в ефир в рамките на една минута, с телефон в ръка и следвайки точни инструкции.

Мисиите, които Симо и Богдана раздават всяка сутрин от 7 ч. до 10 ч., са различни и зависят от местоположението на участника – накарай котката си да измяука в телефона, провери колко човека в автобуса пътуват с билет, целуни звучно десет от твоите колеги за една минута и спечели награда! Победителите тази седмица ще получат уикенд за двама в Стария Пловдив. 

В предаването на Гери Турийска На път за вкъщи с Гери пък гостува актрисата Мая Бежанска. Тя ще разкаже от ефира на БГ РАДИО дали още пази изтърканите си джинси и белите маратонки и колко важно е човек никога да не губи чувството си за хумор. На Гери се пада и честта именно тя да подарява билети за концерта на Лили Иванова през октомври. За да разберете как, слушайте всеки ден от 16 ч. до 18 ч. На път за вкъщи с Гери.

БГ РАДИО, което застава зад българската музика, култура и кино, дава ефира си в подкрепа на първия български филм в селекцията на фестивала в Кан от 20 години насам! Премиерата на Източни пиеси е на 9 октомври в гр. Бургас, а неговият режисьор Камен Калев гостува ексклузивно в Стартер на 30 септемри, сряда.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 септември 2009 г.