БГ Радио раздава играчки и… летни MP3-ки!

Нека бъде лято…. с БГ РАДИО!

БГ РАДИО посреща детския празник 1 юни с инициативи в и извън ефира на медията.

Утре целият екип на БГ РАДИО заедно със семействата и децата си ще занесе групово любимите си играчки в Синема Сити – София между 14 и 16 ч. като част от кампанията Нови игри и закачки за вашите детски играчки.

Социалната кампания на Стартер, вдъхновена от сюжета на анимационния филм Играта на играчките 3, провокира всички пораснали деца да извадят любими свои детски играчки от кашони, килери и тавани и да ги подарят на малчуганите от детските градини.

А всеки, който се включи в кампанията и остави играчки в специално подготвените кътове в Синема Сити (МОЛ София и МОЛ Пловдив), има и реален шанс да получи покана за специалната прожекция на Играта на играчките 3. На 16 юни организаторите на инициативата от БГ РАДИО и Синема Сити ще раздадат събраните играчки на децата от детските градини в София и Пловдив.

На 1 юни в ефира на БГ РАДИО цял ден ще звучат пък най-смешните детски истории на Коцето Калки, Орлин Павлов, Любен Дилов – син, Белослава, Димитър Рачков и още обичани БГ звезди.

До края на месец юни продължава и лятната кампания на БГ РАДИО – Стоте най-летни БГ песни. В нея слушателите гласуват за най-любимите си летни песни, като предлагат пет заглавия на български песни, които обичат да слушат през лятото.

Гласуването на сайта www.bgradio.net продължава до 25 юни, а на 26 и 27 юни БГ РАДИО ще излъчи най-любимите мелодии, които миришат на лято и море, подредени от 100 до 1! И не само това – в края на месеца слушателите ще имат възможност да свалят от сайта на радиото първите десет песни от лятната класация напълно безплатно!

Компилацията ще се казва Песните на българското лято 2010 и ще бъде първата изцяло слушателска класация, която може да се изтегли виртуално единствено от сайта на БГ РАДИО.

Виж секцията на БГ Радио в Slusham.com – търси песни, слушай на живо, коментирай, гласувай!

Промо: песните на българското лято

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2010 г.