БГ РАДИО: И ние сме Номер 1, тръгваме в Пазарджик!

След като от NRJ и N-Joy се похвалиха, че са Номер 1, сега е ред и на БГ Радио:

БГ РАДИО – с честота и в Пазарджик

Радиото – най-любимо на дамите в България!

И в град Пазарджик вече ще слушат само българска музика, защото от 10 август 2011, БГ РАДИО звучи и там! 99.7 MHz е честотата, на която можете да слушате само качествена българска поп и рок музика, най-забавните сутрешни водещи Симо и Богдана в Стартер, Наско Стоянов – водещия на Любимец 13 и Любими песни за любими хора, който всъщност е роден именно в град Пазарджик, Гери Турийска в На път за вкъщи с Гери и ориентираното към дамите предаване на БГ РАДИО Лора без калории!

Последните проучвания на радиоаудиторията в България, проведени от агенция GARB показват, че БГ РАДИО не само утвърждава лидерските си позиции в избора на радиостанция на жените в цялата страна, но и набира нови слушатели от публиката на възраст 26-35 години, като над 14 процента от слушателите избират точно БГ РАДИО!

Радиото, което пуска само българска музика в момента е номер 1 в цялата страна за слушателите в сегмента 36 – 45 години. При публиката на възраст между 25 и 45 години БГ РАДИО е в Топ 3  с нарастване от три процента и достигане на 16.1% рейтинг на месечна база. Пазарният дял на радиото в тази категория е 6.8%, а при жените на възраст между 25-45 години БГ РАДИО отстъпва само на постоянния лидер Радио 1 и така застава на второ място с рейтинг 16.8%.

Радио 1, което също като БГ РАДИО е част от групата на Communicorp Group, е най-препрочитаната станция сред слушателите на възраст 26 – 35 години и води в сегмента по обща аудитория за пореден месец в 25- 45 години.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 август 2011 г.