БГ хитът „Корпус за бързо реагиране“ (2012) по ТВ7!

Акценти от филмовата програма на ТВ7 за 6 и 7 април 2013 г., събота и неделя

„Дървото на живота”, еп. 5
31.03.2013, неделя, 20:00ч.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Братовчедката на Евдокия – Божура (Теодора Духовникова) пристига във Видин за сватбата и със самата си поява внася смут в живота на семейство Вълчеви. Парите от тайника липсват и това поражда огромно напрежение между Тодор и Йордан. В яда си Тодор признава на Йордан, че напуска Бела и армията и заминава за Македония.

Азра е твърдо решена да не се омъжва за избраника на родителите си и да остане вярна на любовта си към Йордан.

Ще приеме ли Борис Хаджиконстантинов да откупи тютюневата фабрика, какво свързва Бела и Миклош, ще трябва ли Яна да напусне господарската къща, ще надделее ли Христо над високомерния австрийски консул?

Не пропускайте Епизод 5 на българската сага „Дървото на живота” тази неделя, 31 март, 20:00.

„Корпус за бързо реагиране”
Комедия, екшън, България, 2012
06.04.2013, събота, 21:00ч.
В ролите: Златка Димитрова, Коко Тайсъна, Диана Любенова, Башар Рахал, Карла Рахал, Мариан Вълев, Васко Мавриков, Евгени Будинов, Стойко Пеев, Ивелин Найденов, Латинка Петрова
Режисьор: Станислав Дончев

Гледай видео анонс онлайн

Гледай филма онлайн

Гецата и Борето са насреща. От сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен. Разполагащи с миниван, с ум, смелост и бързина – нищо не може да им се опре. Тримата са наети от една дама, която подозира мъжа си в изневяра. Асовете откриват болезнената истина, че съпругът наистина има връзка с една госпожица. Откриват също, че той е в основата на престъпна организация и подготвя технология за производство на фалшиви евро-банкноти. Васко решава да разкрият престъпниците и да си направят реклама. Залавят се за работата, която могат да вършат най-добре – следене, подслушване, дегизиране и…..бързо бягане!

„Моят единствен” / My One and Only
Комедия, САЩ, 2009
07.04.2013, неделя, 21:00ч.
В ролите: Рене Зелуегър, Логан Лерман, Кевин Бейкън
Режисьори: Ричърд Лонкрейн

Гледай видео анонс онлайн

През 1953 година в Ню Йорк живее очарователната Ан Девъро в ролята (Рене Зелуегър) заедно със съпруга си Дени в ролята (Кевин Бейкън), 15-годишния им син Джордж в ролята (Логан Лерман) и малко по-големия син на Ан – Роби в ролята (Марк Рендал). Тя не изглежда особено заинтересована от живота на децата си и дори не си спомня в кое училище учат. След като обаче хваща мъжа си в изневяра, Ан му заявява, че го напуска и взима децата със себе си. Тя изтегля парите от сметката си и изпраща Джордж да купи кадилак. И така, заедно с Роби и Джордж, Ан тръгва на пътешествие из страната, от град на град в търсене на богат мъж, който да обезпечи нов и по-щастлив живот за нея и синовете й…

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2013 г.