БГ групата NEMO пуска лъскав сайт – а музиката струва ли? (АУДИО)

NEMO” се потопиха в света на алтернативния саунд и хай-тек интернет дизайна

Подводницата на момчетата от NEMO „заплува” отново в интернет пространството. Чисто новият атрактивен уеб сайт на бандата, с българска и английска версия (www.nemoband.com ), е вече факт. Това е поредната изненада, която NEMO поднасят на феновете си, след като преди няколко дни пуснаха новия си сингъл „Песен в до диез (Cis 137)”.

„Ако възприемаш музиката като фон, докато се занимаваш с други неща едва ли ще ни станеш фен, но ако СЛУШАШ музика сме готови да отворим люка и да те поканим на борда” по този начин момчетата анонсират себе си в интернет.

Стилният сайт, решен изцяло в жълто-черната гама, съдържа информация за предстоящи клубни участия и концерти, фотогалерия, видео архив, биографични данни, възможност за директен контакт с групата. Техен запазен символ (още от 2005 г.), както почитателите им ще се убедят, остава подводницата, този път черна на жълт фон. Парчето „Песен в до диез (Cis 137)” от понеделник също ще бъде качено на сайта на бандата. От началото на октомври то е в ефира на радиостанциите.

Междувременно NEMO сключиха ексклузивен договор с  „Виталити Мюзик”, по силата на който преодоставят на компанията правата за дигитално разпространение и излъчване на звукозаписите и клиповете си в радио и телевизионния ефир.

NEMO – „Песен в до диез (Cis 137)”

Снимка: Мартин Раднев

Коментари (0)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.