Безплатно пред НДК: мацки, енергийни напитки и сладолед на корем!

Грандиозен моден финал от световна класа – Списнаие Rosebud кани всички в София на бляскаво холивудско шоу

Много пищност, невиждани специални ефекти, музика, красота и забавление – това е възможно най-скромното описание на грандиозния финал на кастига NEW FACE SEARCH, който ще се състои на 22-ри октомври от 20.00 часа в Зала 3 на НДК и много метри в диаметър от тази централна точка.

На бляскавото събитие от световна класа  ще бъдат съобщени имената на 12-те момичета, чиито лица ще красят страниците на американското лайфстайл списание “Rosebud”. Специалното звездно жури на вечерта ще избере от 40 претендентки и трите финалистки на първо, второ и трето място в  конкурса TOP MODELS OF ROSEBUD, които ще си тръгнат с големите парични награди.

ВХОДЪТ Е БЕЗПЛАТЕН! ROSEBUD КАНИ ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ И БЪЛГАРИ!

Преди началото на шоуто диджей ще подгрява тълпата пред НДК от 19.00  часа, докато се раздават 3 000  енергийни напитки на корем и се вихри сладоледено парти по никое време.

Много изненади очакват всички, които решат да бъдат част от шоуто, което ще се снима и като риалити, и  ще се излъчи освен в америкамска телевизия, и в български национален ефир (вероятно „Нова телевизия” – бел ред.).

Само определени хора отвън, и други избрани чрез Facebook ще имат достъп до VIP секцията и партито след финала. Ледени скулпури са само една от специалните изненади, които са подготвили организаторите от Advanced Nutrients (издатели на списание “Rosebud”) в партньорство със студио “Къркеланов” и агенция Expose Model.

Гостите на финала ще могат да чуят за първи път новият сингъл на Миро Power, ще се насладят на уникалните и обичани Елица и Стунджи, които сплетоха фолклора и съвременното звучене, а също така ще чуят на живо авангардното съчетание между класика и хаос в изпълнение на Classic In The House.

Специално за големия финал в София пристигна и Алекс Леон, един от най-популярните холивудски мениджъри, работил с Beastic Boys, NAS, Damian Marley и много други.

Всички, които не влязат в залата, ще могат да наблюдават шоуто на огромни монитори пред НДК, които ще показват на живо какво се случва на специалната сцена с формата на буквата “R”. След края на шоуто Rosebud ще поздрави цяла София с тържествена заря!

Фото: студио „Къркеланов”

Коментари (1)

Публикувано в на 19 октомври 2010 г.