Безплатни самолетни билети до България от БГ Радио

БГ Радио представя: У дома за Коледа II

Празнична кампания на радиото събира семейство за Коледа

Вярвате или не в Коледния дух, най-обичаният зимен празник наближава и коледни звънчета ще озвучават ежедневието ни повече от месец. Идва онова време в годината, когато всички се настройват празнично и носталгично и се надяват да прекарат качествено време заедно с любимите хора и семейството си.

За втора поредна година БГ Радио ще реализира истинско коледно чудо с кампанията „Ела си у дома и #БлагодариЗаКоледа!“. С второто издание на коледната инициатива на медията едно българско семейство, което живее в чужбина, ще се върне в родината, за да прегърне близките си на родна земя и да им каже „Благодаря!“.

За да се включат в празничната кампания, слушателите на БГ Радио трябва да посочат при кого искат да се приберат за празниците тази година, ако не се намират в родината и на кого искат лично да кажат „Благодаря!“ на Коледа. Слушателите вече могат да се регистрират на сайта на медията, която пуска само българска музика, а голямата награда – четири двупосочни самолетни билета от и до България – ще спечели един от регистрираните на 8 декември. Участници вече има от различни точки по света – Виетнам, Канада, Холандия, Испания, Франция, САЩ, Великобритания, Германия и всички са много емоционални.

Припомням, че преди една година, Лора, Райна и Йонко Стоименови, победителите от кампанията на БГ Радио „У дома за Коледа“ кацнаха на родна земя на 21 декември в 20.30 ч. след часове полет от САЩ и бяха посрещнати с вълнуваща изненада от екипа на БГ Радио. Наско от „Любими песни за любими хора“ беше на Терминал 2 на Летище София заедно с Дичо, който посрещна семейството с „Я кажи ми, облаче, ле бяло“. Посрещането беше трогателно не само за семейство Стоименови, но и за всички присъстващи на летище София, които очакваха свои близки да се приберат у дома за Коледа.

Ето как екипът на БГ Радио емоционално посрещна у дома за Коледа семейството, спечелило празничната кампания миналата година – видео.

Регистрирай се на сайта на БГ Радио

Коментари (0)

Публикувано в на 19 ноември 2017 г.