Безплатни грим и стайлинг в мола от списание Glamour!

Най-известното модно списание подарява на своите (по)читатели 4 незабравими дни на пълна промяна!

По случай успешното си завръщане на българския пазар като част от портфолиото на S Media Team списание GLAMOUR подарява на своите почитател(к)и вълнуващо Glamour изживяване.

От 16 до 19 май в Сердика Център София и от 18 до 19 май в Парк Мол Стара Загора ще се състоят GLAMOUR DAYS, в рамките на които всеки посетител може да получи мечтаната Glamour визия.

Най-доброто модно списание у нас иска всяка една негова (по)читателка да открие летния сезон със супер настроение и стил. И това не е всичко: със специалните талони за отстъпка от майския брой на изданието пазаруването в любимите магазини на посетителките на Сердика Център София и Парк Мол Стара Загора ще бъде по-достъпно от всякога. С попълване на талона всеки, закупил продукт от магазин със стикер Glamour Days, получава уникалната възможност да спечели екскурзия в Гърция и уикенди на родното Черноморие.

Изненадите не свършват дотук! В специалните Glamour зони на двата мола дамите ще получат преобразяване със съветите за стайлинг от модните редактори на списание Glamour, козметичните препоръки на бюти редактора на списанието, съвети от специалистите от Bra Clinic, които ще им помогнат да изберат подходящия сутиен спрямо фигурата и облеклото си, помощ от водещи гримьори от Estée Lauder и Clinique на 16 и 17 май, както и от Beauty Zone и Douglas на 18 и 19 май. На финала, но не на последно място, посетителките ще получат грижа за косата от невероятните професионалисти от Академия и салони Stéphan. След преобразяването си всички дами ще имат възможност да се снимат пред специално изработени корици на списание GLAMOUR и да се превърнат в момиче от корицата.

На 16 май от 17 часа специалните гости, които ще се подложат на преобразяването, ще бъдат Вяра Атова и Криста. На 17 май от 17:30 специалистите от Bra Clinic ще изнесат специална презентация за най-подходящите типове сутиени спрямо дрехите и ще демонстрират хитри начини и видове бельо спрямо облеклото и повода. На 18 май от 17:30 пък професионалистите от Stéphan ще покажат най-модерните прически за сезона и ще дадат ценни съвети за поддържане на косата през лятото. Специален гост-модел ще бъде Славена Вътова, която ще се остави в ръцете на фризьора Станислав Гайтанджиев, който е преподавател в академията и има над 15-годишен опит в сферата.

Финалният ден на Glamour Days 19 май естествено ще бъде най-изпълнен с емоции. От 17 часа участниците от най-успешния и обичан музикален формат “Гласът на България” ще поднесат специална изненада за публиката и ще раздават автографи от 17:15 часа. В 18 часа ще бъде изтеглена томболата от талоните в списанието. За да участие в нея трябва да бъде направена покупка без значение за каква сума от някой от магазините, изброени в талона от последния брой на списание Glamour. Талонът трябва да бъде пуснат в Glamour кутията до 17 часа на 19 май.

Важно: при покупка от магазините-партньори, касовата си бележка трябва да се пази, за да бъде участието в томболата валидно. Заслужава си, защото наградите са страхотни! Заповядайте!

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2013 г.