Безплатни дегустации в Дните на виното в столичен мол

Над 100 подаръка и безплатни дегустации в Дните на виното

Изложението в Sofia Ring Mall от 9 до 11 февруари е с вход свободен

Омайващо-любовно ще бъде около предстоящите празници на виното и обичта в Sofia Ring Mall, където от 9 до 11 февруари ще се състоят Дни на виното.

Десет елитни изби са подготвили най-класните си напитки за станалото вече традиционно изложение, което ще е с вход свободен. В Дните на виното всеки посетител на Sofia Ring Mall може да намери своята „голяма винена любов” от специалните селекции на Villa Terres, Terra Tangra Winery, Trastena Wines, Spiritus Sanctus, EnjoyWine, винарска изба „Four Friends“, Villa Vinifera, Betterhalf Garage Wines, Coravin и изба Балар.

Безплатни дегустации на гроздови и малинови еликсири от различни региони и още много приятни изненади очакват гостите на търговския център в полите на Витоша. В Инстаграма на Sofia Ring Mall пък ще се разиграят над 100 „подаръка в бутилка”.

Не пропускайте да зарадвате сетивата си на 09 февруари от 16:00 до 20:00 ч. и на 10 и 11 февруари от 12:00 до 20:00 ч. на сцената на ниво 1 в Sofia Ring Mall.

Дните на виното затвърждават мисията на мола да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 февруари 2018 г.