Безплатна изложба на холивудски експонати в The Mall

Батман, Жокера, Йода и още над 70 експоната от най-касовите холивудски продукции ще бъдат изложени в The Mall

От 15 март до 15 април всеки ще може да се докосне до  блясъка на Холивуд в най-големия търговски център у нас

            На 15 март The Mall отваря врати на уникална по рода си изложба на холивудски експонати. В продължение на един месец (15 март – 15 април) посетителите на (все още) най-големия търговски център в страната ще могат да се потопят в света на голямото кино.

В специално помещение на партерен етаж и в коридорите на The Mall ще бъдат разположени над 70 експоната – впечатляващи фигури, костюми, декори, сторибордове и реквизит от касови продукции като Междузвездни войни, Властелинът на пръстените, Индиана Джоунс, Терминатор 2, Хрониките на Ридик, Александър, Мумията се завръща, Хрониките на Нарния, Пришълците, Робин Худ, Час пик 2, Батман, Железният човек и други.

Гостите ще могат да се докоснат до истинските костюми и реквизити, използвани от Вин Дизел, Арнолд Шварценегер, Ръсел Кроу и други идоли на седмото изкуство.

Специално за откриването на 15 март, от 13 часа, ще дойдат и любими български звезди. Вратите са отворени за феновете всеки ден от 10 до 22 часа.

За да е изживяването още по-пълно и запомнящо се, в The Mall ще има специален кът с интерактивни игри, където посетителите ще отговарят на въпроси от филми и ще имат възможността да спечелят множество страхотни награди от магазините в мола.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 март 2013 г.