Безплатен билет за Григор Димитров в София – спечели в мола

Спечели премиум покана за мача на Гришо в София!

Световната тенис звезда и българска гордост Григор Димитров ще защитава титлата си от миналата година на едно от най-големите спортни събития у нас – DIEMA XTRA Sofia Open 2018! Турнирът от сериите АТП 250 ще се проведе между 4 и 11 февруари в „Арена Армеец“.

Билетите за очаквания с огромен интерес тенис турнир в София са в продажба в EVENTIM и в партньорската мрежа в цялата страна, а 5 от клиентите на София Ринг Мол ще имат шанса да спечелят премиум двойни покани на топ места за първите мачове на Григор Димитров и корейската сензация Хьон Чун. В рамките на два уикенда в търговския център ще се състои ексклузивно RING MALL TENNIS SHOW – събитие, което обединява четири атрактивни танцувални хепънинга.

Прекрасните момичета от мажоретен отбор FELS Cheerleading Team ще промотират DIEMA XTRA Sofia Open 2018 и ще предоставят възможности на клиентите на София Ринг Мол да присъстват на елитния турнир като специални гости.

RING MALL TENNIS SHOW ще се проведе на 27 и 28 януари и на 3 и 4 февруари от 16 до 18:30 ч в София Ринг Мол, където всеки клиент ще може да участва в специалната томбола за 10 специални покани за DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Единственото условие е да се снима с мажоретките на Sofia Open и да публикува снимката във Facebook страницата на Sofia Ring Mall.

Петима щастливци ще спечелят премиум двойни покани за първите мачове на Гришо и на корейската сензация Хьон Чунг в зала „Арена Армеец“. Любезните домакини от мола в полите на Витоша ще се свържат по  Facebook с късметлиите, като обещават и допълнителни награди за тях.

Григор Димитров ще ви очаква в „Арена Армеец“, но преди това посетете София Ринг Мол, за да спечелите златните си пропуски и да го гледате на живо!

Вижте отново обръщението към българската публика на голямата ни звезда Григор Димитров от Австралия:

https://www.facebook.com/sofiaopentennis/videos/1968807026714064/

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2018 г.