„Без коментар“ – bTV излъчва шокиращ филм, дори няма да има реклами

“Без коментар” – филм на проф. Любомир Халачев и Анна Цолова – 1 юни от 20.00 часа по bTV.

На 1 юни, вторник, от 20.00 часа bTV ще покаже филма “Без коментар”. Той ще разкаже историята на двама приятели – Георги и Найден, изоставени от биологичните си родители. Преди осем години съдбата ги разделя и праща единия в Швеция, а другия оставя в България.

Години по-късно “Без коментар” ще припомни защо днес броят на майките, които изоставят децата си след раждането, се увеличава. Всяка година в България се раждат 3300 деца, чиито майки искат да оставят в дом.

Продуцент на филма е проф. Любомир Халачев, а сценарист – водещата на “Тази сутрин” Анна Цолова. По време на 2-годишния снимачен период екипът на филма „Без коментар” се срещна с много семейства, свързани по една или друга причина с Георги и Найден. При всяка една от срещите режисьорът и сценаристът се запознаваха с жена, която е изоставила едно или повече от децата си.

Тези истории, както и перипетиите на Найден и Георги ще бъдат показани във вторник, в продължение на един час, без прекъсване за реклами.

В неделя от 19.30 часа, bTV Репортерите ще припомнят предисторията на двете момчета, такава, каквато зрителите я видяха през юли 2002г по bTV.

Коментари (1)

Публикувано в на 26 май 2010 г.