Бесен селянин бие екипа на „Съдебен спор“ с онлайн видео и снимки

Бесен селянин бие екипа на „Съдебен спор“

Екип на „Съдебен спор” по Нова ТВ нападнат в с. Владимирово

Главният редактор Жоро Игнатов, операторът и участник в предаването претърпяват тежък побой

Побой над екипа на “Съдебен спор” и участник в предаването се случи в четвъртък следобед  в монтанското село Владимирово. Главният редактор на „Съдебен спор” Жоро Игнатов заминава заедно с участника Атанас Минков, потърсил съдействие от предаването. Мъжът от две години се грижи сам за двете си деца, тъй като майката ги е изоставила, заради друг мъж, от когото има дете.

С нищо непредизвикания Мариян (мъжът, заради когото е изоставен Атанас) извадил тръба, с която повалил на земята Атанас Минков и продължил да го бие с юмруци. След това ударил по главата оператора, скъсал дрехата му и счупил камерата. Към освирепелия мъж се присъединил и друг нападател, който хвърлил огромен камък по Жоро Игнатов и така счупил и задното стъкло на служебния автомобил на Нова ТВ.

Полицията се отзовава на подадения сигнал и задържа нападателите. Срещу тях е образувано бързо производство за хулиганство.

Въпреки обстоятелствата, предаването „Съдебен спор” ще направи всичко възможно да покаже на зрителите истината за случая на Атанас Минков. Той ще бъде излъчен на 16-ти ноември (събота), от 11:00 часа по Нова ТВ.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2013 г.