Берен Саат в „Крилете на нощта“ по ТВ7 – видео

Акценти от филмовата програма на TV7 (20.01.2014 – 02.02.2014)

25.01.2014, събота, 20:30ч
„Крилете на нощта” – ПРЕМИЕРА
GECENIN KANATLARI
романтична драма, Турция, 2009
Режисьор: Сердар Акар
В ролите: Берен Саат, Еркан Петекая

Гледай видео анонс онлайн

Филм по идея и сценарий на един от най-талантливите турски филмови творци Махсун Кърмъзъгюл, разказващ за раните, които е оставил в душите на хората последният военен преврат в Турция през 1980 г. Гедже, загубила родителите си при полицейски щурм, дава обет да отмъсти, превръщайки се в камикадзе, но вместо това среща любовта.

Един от най-талантливите турски филмови творци – Махсун Кърмъзъгюл, дебютира в ефира на TV7 с разтърсващия „Крилете на нощта“ тази събота, 25 януари, 20:30. Драмата разказва за раните, които последният военен преврат в Турция през 1980 оставя в душите на потърпевшите и дава силен житейски урок на зрителите.

Главната героиня, Гедже, губи родителите си при полицейски щурм по време на военния преврат от 1980 и дава обет да отмъсти на целия свят, превръщайки се в камикадзе. Вместо това, Гедже среща любовта, което променя съдбата й.

Махсун Кърмъзъгюл е турски сценарист, режисьор, актьор и композитор с кюрдски произход. Известен е с филмите „Крилете на нощта“, „Белият ангел“, „Видях слънцето“, „Пет минарета в Ню Йорк“, а до 2002 е съдружник в една от водещите турски музикални продуцентски компании – Prestij Müzik.

25.01.2014, събота, 23:40ч
„Заплаха”
First Born
драма, трилър, САЩ, 2007
Режисьор: Айзак Уеб
В ролите: Стивън Макинтош, Елизабет Шу, Канди Александър, Ани Уолв

Гледай видео анонс онлайн

Лора (Елизабет Шу) има перфектен живот: тя е красива и талантлива балерина в разцвета на кариерата си, има преуспяващ и обожаващ я съпруг – Стивън (Стивън Макинтош) и води разкошен живот в Ню Йорк. Изглежда, че всичко, което й липсва е дете.

Но внимавай какво си пожелаваш…

Когато Лора разбира, че е бременна Стивън й предлага да се преместят в голяма къща извън града. Животът им, обаче напълно се променя, когато се ражда бебето и те наемат бавачка, която да се грижи за него. Но Лора все по-често изпада в необясними кризи, а странни събития започват да се случват в къщата едно след друго.

Нещо зловещо се надига и преди то да прерасне в смъртна заплаха, двамата ще трябва да защитят най-ценното, което имат.

02.02.2014, неделя, 21:00ч
„Клетка за птици” (The Birdcage)
комедия, САЩ, 1996
Режисьор: Майк Никълс
В ролите: Робин Уилямс, Нейтън Лейн

Гледай видео анонс онлайн

Това е една история за двама хомусексуалисти, които притежават гей клуб и имат син на 20 години, който е резултат от краткотрайна връзка на единия от тях. Клубът носи името „Клетка за птици“. Синът им обаче има намерение да се жени. Момичето на живота му е дъщеря на сенатор от Републиканската партия и е отгледана в консервативно и традиционно семейство. Всички се опитват да скрият от сенатора и жена му, че родителите на момчето са хомосексуалисти. Възникват комични ситуации, изобретателни и гениални идеи и множество ненадейни срещи!

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2014 г.