Бербо единствен нямал колело като малък – майка му в „На кафе“

Маргарита Бербатова страда за внучката си

Маргарита Бербатова страда, че не вижда внучката си често, призна самата тя пред Гала в „На кафе”. Майката на най-известния български футболист сподели, че е сложила снимка на малката Деа на десктопа на компютъра си и си я гледа всяка вечер, преди за заспи. „Надявам се следващото лято да ми я дадат да я гледам за малко”, каза Маргарита в ефира на Нова ТВ.

Деа, която на 15 октомври ще стане на една годинка, живее заедно с майка си Елена в Англия.

Главната сестра на болницата в Благоевград разкри още, че хобито й е да събира всички статии за Митко Бербатов, които се появяват в българските и английските вестници. Архивът вече е набъбнал до застрашителни размери и заема цял гардероб. Тя прочете благодарствени писма от фенове и показа снимки на известния си син като бебе и дете, от които стана ясно, че още на 3 годинки Бербатов се е увличал по ритането, само че на… баскетболна топка.

„Той беше единственият в квартала, който нямаше колело, но благодарение на таланта и хъса си постигна много и сега може да си позволи всичко. Аз знаех на какво е способен и бях сигурна, че ще дойде момент, в който всички ще оценят уменията му”, горда е Маргарита Бербатова.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2010 г.