Ben 10: Destroy All Aliens по Cartoon Network – Бен 10 разбива извънземните! с онлайн видео и снимки

Ben 10: Destroy All Aliens по Cartoon Network – Бен 10 разбива извънземните!

Ben 10: Destroy All Aliens – първия филм за Бен 10, изработен с компютърна графика

Cartoon Network съобщи, че героят Бен 10 – момче, преобразено в извънземен, ще участва в своя първи CGI (computer generated imagery – компютърно изработена графика) анимационен ТВ филм:  Ben 10: Destroy All Aliens. Премиерата ще бъде излъчена през 2012 година по Cartoon Network във всички територии в света. Режисьор на филма е Виктор Кук (Вълнуващият Спайдър Мен, Скуби-Ду Мистерия ООД).

Филмът представя 10-годишния Бен Тенисън, който най-накрая се е завърнал от лятната си ваканция и животът му е пълна бъркотия! Унижен от учителя си, тормозен от хулигани, наказван от родителите си да не излиза, и на всичкото отгоре с неработещ Омнитрикс, Бен рискува да избяга от всичко това, като се включи в специализираната програма Тотално извънземно преобразяване (Total Alien Immersion) далеч в галактиката. Но Бен не знае, че след като веднъж се е преобразил в извънземен той никога повече не може да бъде отново човек. Връщайки се обратно на земята, все още като извънземен, Бен става мишена на Мекаморф Уориър, който е новопоявил се зъл извънземен. Двамата влизат в ужасяваща битка, разпростираща се из целия свят, в която нищо не е така, както изглежда.

„Трайната популярност на Бен 10 сред децата и предстоящия филм ще доведат до огромния успех на този телевизионен продукт. Предполага се, че Ben 10: Destroy All Aliens ще се превърне в телевизионна филмова сензация през 2012 година, тъй като множество почитатели на Бен 10 от целия свят ще се обединят, за да разберат как той, братовчедът Гуен и дядо Макс спасяват света от злото с помощта на внушителни и невиждани досега CGI ефекти“, споделят от Cartoon Network.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 август 2011 г.