Белослава върти ресторант, показва мъж и дете по bTV

Една от най-обичаните български певеци – Белослава, е гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ – на 12 януари от 11ч. по bTV. За животa й между музиката и семейството, за страстите й извън пеенето, за кулинарния й талант и още много откровения за самата нея ще научат зрителите.

Водещите Нели и Меги ще срещнат изпълнителката с най-близките й приятели в музиката – Живко Петров и Орлин Павлов. „С нея сме свързани на друго ниво, нямаме тайни. Въпреки вечната й усмивка, познавам и тъжните й състояния“, разкрива музикантът Живко Петров. А самата Белослава ще признае, че с него споделя преживявания, които спестява дори на семейството си. Орлин Павлов пък ще я предизвика да си хапне огромно количество шоколад, заради страстта й към сладките изкушения.

За 17-годишната си любов с Белослава ще разкаже нейният съпруг – художникът Евгени Йонов. „В мен се е запечатал споменът за една къдрава коса, която ходи по „Шишман“ и момичето, в което се влюбих. Тя е непоправима романтичка и е истинско щастие, че споделям живота си с нея“, казва Евгени. Как Белослава се бори за любовта на съпруга си – тя ще разкрие откровено в „Търси се“.

Най-емоционалната среща за певицата ще бъде с нейната вече пораснала дъщеря – Божидара. „Никога не съм усещала липсата на майка ми. Тя винаги се е грижила за мен, никога не ме е давала на баби. Постоянно сме заедно, споделяме всичко и не можем една без друга, споделя красивото момиче. Белослава ще признае, че усещането за тяхната близост я прави безкрайно щастлива. „Тя вече е голямо и самостоятелно момиче и все по-често си мисля за момента, в който няма да сме непрекъснато заедно“, признава певицата.

Каква е като работодател Белослава ще разкрие екипът, който работи в нейния ресторант „Ателие“. Тя самата ще сподели и какво приготвя лично понякога за своите клиенти.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 януари 2014 г.