Бела и Ники се целуват в Следвай ме сезон 2 епизод 9

Първата целувка на Бела и Ники от „Следвай ме“ преобръща всичко в сериала

Ники най-накрая решава, че Бела е неговата любима, а раздяла грози Петьо и Петя

След множество перипетии за Ники и Бела и силно разклащане на отношенията им, щастливият край идва с най-новия епизод на уеб тийн сериала „Следвай ме“. В него ще видим Ники в съвсем различна светлина, борещ се за сърцето на Бела.

Какво ще направи Ники? Разберете в най-новия епизод на „Следвай ме“.

След като Ники споделя с Петя, че е раздвоен, заради противоречивото поведение на Бела, тя му дава съвет да послуша гласа на сърцето си. Точно този съвет преобръща всичко и Ники решава, че сърцето му подсказва само едно име: Бела. Окрилен от своите чувства, Ники изненадва Бела с романтична целувка на прага на нейния дом. Бурното развитие на техните отношения със сигурност няма да се хареса на редица техни приятели, но най-засегната от това ще бъде София. Как ли тя ще посрещне новината за целувката между Ники и Бела?

Любовни терзания измъчват и Петьо, който моли за съвет Ники. Той на свой ред съветва Петьо каквото и да прави да се довери на това, което сърцето му диктува. А сърцето му отдавна подсказва, че отношенията му с Петя не вървят. Епизодът ще донесе още една новина за всички фенове – Петя и Петьо ще поемат по нов път – този на приятелството.

Междувременно, други проблеми, далеч от любовните, занимават Йоан. Стремежът му да изкара бързи и лесни пари, с които да помогне на семейния бюджет, го кара да навлезе в един рисков и опасен свят, пълен с капани. В какво ли ще се забърка Йоан?

Ще успее ли София да спре любовта между Ники и Бела, ще се справят ли с противоречията в характерите Петьо и Петя, ще осъзнае ли в какво се забърква Йоан, вижте в новия епизод на „Следвай ме“, първо във Vbox7.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2017 г.