Бекъма и мама Божка с нов бизнес – „Пълна лудница“ се завръща!

Действието на новия сезон се развива три години по-късно

Новият сезон на „Пълна лудница“ стартира навръх Съединението на България. Заради празника, на 6-ти септември шоуто по изключение започва в 22:30 часа. Тогава ще видим финалния акорд на изминалия сезон и отправната точка към новия – Бекъма е поканен да играе в мечтания Локо Мездра, което ще преобърне съдбите на всички.

След това шоуто ще продължи да се излъчва всеки вторник, но от 21 часа.

Действието ще ни пренесе цели 3 години по-късно, за да видим как са се развили любимите ни герои – Бекъма, Божка, Марчето и компания. Продуцентите на шоуто от „Глобал вижън“ обещават неочаквани обрати в съдбите на героите, както и появяването на чисто нови персонажи.

Ще разберем каква е новата мечта на Жоро Бекъма, с какъв нов бизнес са се захванали той и мама Божка; коя е новата медия, която се появява на сцената, след краха на телевизията на Карфиол и с какво се занимава бившият медиен бос сега. Но това далеч не е всичко. Очакват ни и много други изненади в добре познатия на всички стил „Пълна лудница“.

Междувременно, продължава и националното турне на шоуто под наслов „Бекъма – Президент“. След грандиозните представления, които разлюляха Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас и Русе, екипът е в трескава подготовка за големия финал на 17-ти септември на стадиона в Перник.

Инфо: Агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 2 септември 2011 г.