Бедни и богати попадат в „Парична клопка“ по PRO.BG във вторник

Едно бленувано детско желание остава нечуто сред манията за пазаруване във втория епизод на „Парична клопка”

Нови две нищо подозиращи семейства получават шанса да похарчат 10 000 лв., този вторник, 27 април от 19:45ч.

Най-лесният начин да се спечелят пари по време на криза е участието в предаването „Парична клопка” , което стартира миналия вторник в ефира на PRO.BG. Този вторник, 27 април във втория епизод от реалитито, две нови семейства – Любенови и Димитрови ще разберат докъде се простира алчността им и могат ли да устоят на изкушението да похарчат куфар с 10 000 лева.

Семейство Димитрови (на снимката горе) води луксозен начин на живот. Бащата Иван работи като фитнес инструктор, барман и масажист, за да осигури мечтания стандарт на съпругата си Йоана, която е носителка на титла за красота и на синовете им Виктор и Мартин. Йоанна е училищен психолог. Иван дава на големия си син по 4 лева за всяка шестица, а на малкия, понеже е отличник – по 2.

За разлика от тях семейство Любенови разполага с ограничен месечен бюджет. Елка разпределя финансите, и често и се налага да пренебрегва личните си нужди, от 1 година не е купувала дреха за себе си. Тя споделя, че няма нужда от маникюр, защото винаги е на мивката, и не може да си позволи миялна машина. Съпругът й Богдан работи като транжор в търговска верига, а тя е касиер.

Богдан и Елка имат двама сина. При вида на куфар, пълен с 10 000 лева малкият им син Слави веднага заявява каква е неговата голяма мечта – Баку-ган поле, което струва 17 лв.

Семейство Димитрови мълниеносно съставят списък, който надхвърля 5 000 лв., като в него фигурират предимно нуждите на Иван. За тях сумата не е впечатляваща, докато за Любенови това са много пари. Те живеят в апартамент, където всички мебели са от времето на родителите на Богдан.

Лесно ли съжителстват суетният Иван и короновата за Мисис България Йоана? Ще успеят ли да укротят себелюбието си в името на отборната победа? Мъжката суета в семейството на Димитрови ще засенчи ли женското кокетничество? И как залисани в покупки, Елка и Богомил забравиха за мечтата на своето дете. Дали ще успеят да сбъднат мечтата му и кое семейство ще победи, ще разберем във вторник вечер в предаването „Парична клопка” от 19:45 по PRO.BG.

“Парична клопка” се излъчва всеки вторник и сряда от 19:45 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 април 2010 г.