Бебе умря в „Столичани в повече“?

Черен ден за Лютови тази сряда от 21.00 часа в „Столичани в повече” по bTV

В следващия епизод на „Столичани в повече” Лютови и Чеканови ще се впуснат в търсене на тайната подправка, която коренно промени позициите им на пазара.

Славка и Йордан скрояват план за открадването на ценното бурканче от дома на Чеканови. С хитрост Йордан успява да се промъкне незабелязано в дома на „конкуренцията” и макар и трудно, намира подправката на раздора. В отчаянието си, Рангел ще се принуди да изпрати Радко при чичо му Пламен, за да се сдобие с още малко от тайната подправка. При срещата между двамата обаче се разиграва истински екшън. Какво ще се случи в дома на Пацо и Гълъбина, зрителите на bTV ще разберат в сряда от 21.00 часа.

С тази и с още още една ситуация ще бъдат принудени да се справят Пацо и Гълъбина. След непрестанните намеци от страна на Пламен към любимата му за физическо „консумиране” на връзката им и след дълго обмисляне, Гълъбина ще вземе нещата в свои ръце и сама ще инициира тази стъпка. За нейно огромно учудване обаче, този път Пламен ще бъде въздържалият се. В ужаса си от „немския” херпес на Зоя и от мисълта, че Гълъбина може да разбере за това, Пламен ще попадне в поредица комични ситуации, докато се изследва в болницата.

Късметът на сем. Лютови няма да спре да им прави номера и тази сряда. Андрей Лютов ще разобличи Антон и коварните му планове пред наивната Дарина, но цената на тази постъпка ще бъде твърде висока за младия фотограф. Късметът отново ще подмине и Спас Лютов, и неговия авер отец Григорий. След като успешно си върнаха ценните яйца, се оказва, че не могат да намерият нито един платежоспособен купувач. При всеки опит да ги продадат, двамата бизнес партньори удрят на камък.

Но най-драматичните моменти за семейство Лютови тепърва предстоят. Най-младият член на фамилията – невръстният Кипърчо, се разболява сериозно и точно когато Спас и Йовка викат бърза помощ, спира да диша. Какво още ще се случи с Лютови, зрителите на bTV ще разберат от следващия епизод на „Столичани в повече” тази сряда от 21.00 часа.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.