Beat Pazar vol. 5 – модерни дрехи втора употреба, музика и греяно вино

Culture Beat Club има удоволствието да ви покани на Beat Pazar vol. 5

27 ноември – точно навреме за тези, които вече са на лов за подаръци или просто твърсят неделен  уют и качествена музика.  Към този микс  добавяме вълнуваща селекция от дрехи и аксесоари, представена от най-добрите търсачи на стил в града.  И като бонус за петото издание на Beat Pazar ще получите безпатни идеи и решения за вашата визия от водещи стилисти.

Този път Beat Pazar ще покаже както винтидж находки, така и интересни дрехи втора ръка в основната зала на Culture Beat селектирани от :Параван, Май ООД,  Флоранс и Ив, Винтидж София и др.

В Зимната градина на клуба ще бъдат представени едни от най-добрите млади български модни дизайнери, сред които: Точка, Nulla, Игор Илиовски, Muse Shop ,Ponyo , Нева Балникова,Атанас Константинов, Николай Сардъмов, Глория Иванова и др.

Всички гости ще имат възможността да получат персонални безплатни консултации от стилистите Хубен Хубенов,, Ека Бичинашвили, Сергей Йорданов и Вероника Вапирова.

Като комплимент при покупка на дреха и аксесоар  печелите грим от студио Еуфория или  прическа от  Vintage Sofia.

Изненадата зад пулта ще бъде един от най-големите колекционери на музика и винтидж саунд – Love Joy.

 Beat Pazar vol. 5 в неделния следобед  е чудесна идея за среща с приятели на чаша греяно вино и здравословно брънч в Culture Beat.

27 ноември,  старт – 15:00 часа, Culture Beat Club

Коментари (0)

Публикувано в на 26 ноември 2011 г.