Бъзикат спящата Петя Буюклиева по ТВ7

Петя Буюклиева  свали 3 килограма за една седмица

Трима се конкурират за оставане в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ.

Най-обсъждана е номинацията на Петя Буюклиева, която се ползваше с най-силната подкрепа на журито. Тя приема много тежко зрителския вот и цяла седмица не спи, не се храни и дори е свалила три килограма от теглото си в резултат на стреса.  Кой от тримата елиминирани ще бъде спасен от журито и дали Жоро Христов, който е приятел и колега на Петя още от консерваторията ще и пораде ръка, предстои да видим.

Лора и Любен не приемат елиминациите толкова тежко. Лора обясни на колегата си Дичо, че е нямала никакъв въздух на предишния концерт и се надява сега да няма същия проблем. На концерта тази вечер Лора ще има силна подкрепа в лицето на родителите си Данчо и Мариана Караджови, както и подкрепата на феновете си.

Още от самото начало зад гърба на Любен плътно застана поп и рок певеца Дичо. Двамата се неразделни, а бившият фронтмен на Д2 не спира да приканва хората да гласуват за младия му колега. Дали заради подкрепата на Дичо или поради друга причина,  Любен събра смелост и нахлупи рапърска шапка на спящата Петя, която за първи път прояви чувство за хумор и го напляска като малко дете.

Кой ще спаси журито и кой си тръгне още на първите елиминации предстои да разберем в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ тази вечер.

Гледай видео запис от предаването онлайн – 30 септември, когато се бъзикат с Буюклиева

Гледай видео запис от предаването онлайн – 1 октомври, елиминации

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2013 г.