„Байландо“ пее „Фамилия Тоника“… там са и „Фамилия Тоника“! с онлайн видео и снимки

„Байландо“ пее „Фамилия Тоника“… там са и „Фамилия Тоника“!

„Фамилия Тоника” с мини концерт в Bailando

Мечтателите в благотворителното шоу пеят песни с  музикантите

Петте дуета продължаващи участието си в „Bailando – сцена на мечтите” ще пеят песни на „Фамилия Тоника”, понеделник вечерта. Ралица, Милица и Драго ще излязат на сцената, за да подкрепят с гласовете си всеки един от мечтателските тандеми.

В Bailando-версия ще чуем „Ладо ле” с Васил Петров и 12-годишната Нели Солакова, която участва за лечението на своя приятелка с тумор в крака. Малкото момиче всеки път трогва журито и зрителите с гласа си, а сега ще изживее своя звезден миг, като най-младият изпълнител пял на живо с „Фамилия Тоника”.

Гласовитата Богдана Митова, набираща средства за построяването на достъпни къщички за хора с увреждания в близост до град Павел Баня, ще изкара на един дъх „Един неразделен клас”. Заедно с Дидо от D2, Богдана лесно се справя във вокалните задачи, а каузата им намери частична подкрепа. Дуетът вече получи предложение за дарение на терен от община Павел Баня, но все още остава да се съберат средства за строителство на къщичките.

Вики Терзийска от „Мастило” и Крис Григоров, който винаги изумява журито с уникалния си талнат, ще търсят зрителско одобрение с „Не се сърди”. Дуетът продължава с участието си да набира средства за клиниката в Горна Баня за закупуване на техника за лечение на деца с костни проблеми

От вокалния калейдоскоп с песни на „Фамилия Тоника”, жадуващият за образование Венци Миланов е избрал „Моя любов”. Песента ще събере на живо неговата партньорка Нели Рангелова с Милица, Ралица и Драго, за да превърне сцената на мечтите в Bailando в сцена и на естрадните звезди.

„Оцеляващите” Красимир Каракачанов и Рада Рачева ще потърсят с  „Приятели” подкрепа за каузата си. 14-годишната ученичка търси дом за девет членото си семейство, което може да остане на улицата. Миналата седмица Рада и Краси успяха да се задържат в Bailando благодарение на зрителския вот.

Вече от самото начало на изпълненията в предаването, желаещите да подкрепят своите фаворити могат да гласуват. Зрителите подреждат в своя класация дуетите, а крайното класиране е сбор от две класирания – това на журито и това на зрителите. Със своя глас те реално имат възможността да обърнат вота на журито.

В края на предаването, всички участници в благотворителното шоу ще изпеят „Един неразделен клас” заедно с Милица, Драго и Ралица от „Фамилия Тоника”. В емблематичната вокална група няма да можем да видим Гого Найденов и съпругата му Ева, които се завърнаха от лечение в Израел. Музикантът страда от синдрома на Лу Геринг, като през  април десетки хиляди българи се включиха в дарителската кампания за събиране на средства за него.

Подкрепата за всеки един от участниците в „Bailando – сцена на мечтите” става чрез изпращане на SMS (0.25 лв. без ДДС към M-tel и VIVACOM и 0.24 лв. без ДДС към Globul) на индивидуалните кратки номера на мечтателите.

Банковите сметки на всички, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

Коментари (2)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.