„Бавачката Макфий“, „Тримата мускетари“ и още хитове по Диема 2 с онлайн видео и снимки

„Бавачката Макфий“, „Тримата мускетари“ и още хитове по Диема 2

Акценти във филмовата програма на Диема 2 за седмицата 15 – 21 август 2011 г.

15 август, понеделник, 21.00 часа
Капан за родители (Parent Trap)
1998 / САЩ
Режисьор: Нанси Майерс
В ролите: Наташа Ричардсън, Денис Куейд, Илейн Хендрикс, Линдзи Лоън и др.
Жанр: Комедия

Осъвременена версия на любимата на мнозина класика на Уолт Дисни Пикчърс, създадена от екипа на Нанси Майърс и Чарлз Шайър („Бащата на булката“). Новобранката Линдзи Лоън, с помощта на изкусната магия на киното – играе едновременно ролите на Хали Паркър и Ани Джеймс, които се срещат на летен лагер и разбират, че са близнаци, разделени при раждането си! Момичетата си разменят местата, за да съберат отново родителите си – Ник (Денис Куейд от „Сърцето на дракона“ и Елизабет (Наташа Ричардсън от „Нел“), но планът им удря на камък, когато се сблъскват с ужасяващ враг – коварната годеница на Ник. Романтичен и изпълнен с много хумор, „Капан за родители“ със сигурност ще завладее зрители от всяка възраст!

17 август, сряда, 21.00 часа
Бавачката Макфий (Nanny McPhee)
2005 / САЩ
Режисьор: Кърк Джоунс
В ролите: Ема Томпсън, Колин Фърт, Анджела Лансбъри, Кели Макдоналд, Томас Сангстър и др.
Жанр: Комедия

Ема Томпсън отдава както признатите си актьорски си умения,така и писателския си талант в тази екранна адаптация на Нани Макфий – историята на една вълшебна бавачка, натоварена с грижата за седем от най-непослушните деца на света. Напомняйки за Мери Попинс, бавачката Макфий е намусена жена, която прилича на анимационен герой и се оказва изключително ефективен въдворител на строга дисциплина сред непокорното потомство. Богат на въображение филм, изпълнен с изкусно визуално творчество и повествование. Очарователна детска приказка, която ще продължи да радва поколения години наред. Участват още Колин Фърт и Анджела Лансбъри.

20 август, събота, 21.00 часа
Тримата мускетари (Three Musketeers)
1993 / САЩ
Режисьор: Стивън Херек
В ролите: Чарли Шийн, Кийфър Съдърланд, Оливър Плат, Тим Къри, Ребека де Морни, Джули Делфи и др.
Жанр: Приключенски

Изпълнена с екшън приказка за трима смели мускетари (Чарли Шийн, Кийфър Съдърланд, Оливър Плат), които са събрани от жаден за геройства новобранец (Крис О’Донъл), за да пазят краля на Франция. Заедно, четиримата се сблъскват с огромни препятствия в опитите си да победят зъл кралски съветник (Тим Къри) и съблазнителна пратеничка (Ребека Де Морни), които замислят преврат срещу короната. В мисията си те са изправени в борба с времето и куп врагове!

Коментари (0)

Публикувано в на 14 август 2011 г.