Бащата на ВИП Лияна избяга в планината

Бащата на Лияна – дъновист и аскет

Композиторът ужасен от влизането на дъщеря си в риалитито

Скандалната фолкпевица Лияна, спечелила си слава на мъжемелачка във „ВИП Брадър„, е възпитана от баща-аскет, отдаден последовател на философа Петър Дънов, научи „Всеки ден“. Докато дъщеря му е в центъра на драмите в Къщата, композиторът Валентин Попов броди из пътеките на Витоша и седнал на огромен камък, като отшелник, оглася планината с невероятните звуци на панфлейтата си. Слаб и изпит, с вид на източен мъдрец, той бяга от града и свири с часове над Симеоновските езера и в местността Комините на Витоша, както сподели самият той.

„Свиря си тук, че има хубава акустика, пък и да избягам малко на спокойствие, че моите много говорят, шумни са“, призна пред репортер на „Всеки ден“ Валентин, който в събота и неделя буквално остави без дъх туристите, чули невероятната му музика. Той обаче не можел да си намери място след решението на Лияна да влезе в Къщата на „Вип Брадър“ и не искал даже да включва телевизора. Най-малкото допускал, че наследницата му ще се вихри като разголена кокетка в шоуто. Кроткият му и благ характер, както и философията му, не му позволявали грубо да се меси в живота на дъщеря си, споделиха близки на семейството.

„Как можа да отиде в тоя „Вип Брадър“, тя отначало изобщо не беше съгласна да влиза в това шоу“, сподели тревогата си бащата. Но изпусна и семейна тайна – че неин братовчед бил причината Лияна да отиде зад вратите на Къщата. Той е виновен, уговаряше я и я нахъсваше да влезе, сподели притесненият музикант. Утеха сега му била другата му дъщеря – пианистка, която никак не понасяла фолк ритмите и била като него истинска последователка на Учителя Петър Дънов.

Инфо: VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2013 г.