Бащата на Азис точи ножа на „прасето“ Фънки

Азис е на прага на големия финал на култовото шоу по Нова тв „Като две капки вода”. Баща му Троян Илиев избухна срещу Фънки, като го засипа с цветущи епитети и ругатни пред екип на ШОУ.

„Кой е музикантът и певецът Фънки, който раздава присъди и оценки вместо Господ Бог?! Гледам, чудя се, дивя се – тоя човек какво търси там!? Защо участва? Първо, визуално е отвратителен. Направо все едно гледаш прасе, дебело прасе, грозно прасе, даже от тинята излязло току-що прасе, нещо такова. И този Фънки раздава присъди, той винаги подценява участниците, директно обижда хората, много рядко е доволен… Колко разбира от музика, само един Бог знае. Нито е артист, нито е музикант, нито е певец, нито има външност, нито е благороден като характер – какво изобщо прави там?! И досега се питам – като ще правят шоу, как пък като въртяха оригиналите не се падна Майкъл Джексън на Васко, а на някаква си Джуджи май, ако не греша.

Пълна гавра!

Ако бяха дали Майкъл Джексън на Васко, това щеше да бъде черешката на тортата на шоуто! Васко щеше да вдигне по-нагоре от самия Майкъл Джексън! Остави това – щеше да вкара себе си – Азис, в Майкъл Джексън и щеше да се получи нещо невероятно. Но не… Както и да е…”.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 25 май 2015 г.