Башар Рахал раздава ритници в „Стъклен дом“


„Никога повече не ми викай копеле“ е репликата, която ни дава да разберем достатъчно за темперамента на новия герой Стефан Шакалиев – Шаки

В новите серии на „Стъклен дом“ ще се появи нов герой – известният актьор Башар Рахал. Той е играл в доста холивудски продукции, но когато е видял „Стъклен дом” бил очарован от динамиката в действието и добрия сценарии. Казва, че героят, който той ще играе в сериала, със сигурност ще впечатли публиката:

„Има всякакви състояния и това е най-хубавото в този герой – поне той е доста променлив и различен от мен, макар че на моменти и аз съм доста истеричен, така че мисля че се припокриват”, каза Башар Рахал, информира bTV Новините.

Рахал ще се превъплъщава в образа на Стефан Шакалиев – Шаки, който ще е част от криминалната линия в новите епизоди. Шаки е непредсказуем, мистериозен, свръх амбициозен. Той ще има необичайна връзка с една от героините.

Неговата роля ще бъде ключова за бъдещето на семейство Касабови. Колегите на Башар вече очакват с нетърпение сцените с него:

„С Башо със сигурност ще е хубаво, той е добър и опитен актьор и мисля, че ще се партнира лесно с него, и приятно”, коментира актьорът Александър Кадиев.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 август 2011 г.