Башар Рахал признава баща комарджия

Башар Рахал: Баща ми беше комарджия

В откровена изповед пред списание Story актьорът Башар Рахал за първи път разкрива най-голямата си семейна драма. Баща му бил голям бохем, но и комарджия.

„Той не беше човек, който просто играе комар, той беше комарджия в истинския смисъл на думата. Пропиляваше суми, които на фона на живота в България тогава, когато един апартамент струваше 15 000 лв., звучат съвсем екзотично. Майка ми е разказвала, че веднъж за три дни е успял да загуби 500 000 долара.“, разказва пред Story актьорът и допълва, че е имало периоди, в които са живели с 5 лв. на ден, но и такива, в които пътували по целия свят и живеели охолно.

„Но всичко това наистина измъчи майка ми. Тези страшни калабалъци й действаха на нервната система. Добре, че беше малко по-пестелив и концентриран човек, който успяваше някак да сглоби и задържи това семейство“, връща се назад във времето Рахал, за да разкаже и за това как му се е налагало и да се бие заради баща си, който починал на 53 години от инфаркт.

След драматичните обрати в живота на Башар се появява един от най-важните мъже, които е познавал някога – Стефан Данаилов, когото той приема за свой втори баща.

Какво още се е случвало в дома на Башар Рахал, каква е ролята на Стефан Данаилов в живота му, както и още любопитни подробности, можете да научите от новия брой на списание Story, който ще бъде на пазара на 6 март.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 март 2013 г.