Бареков се завръща и потегля на „предизборна обиколка“

Бодилник” и Николай Бареков се завръщат на екран още в понеделник

Още в 6:45 ч. в понеделник, 5 септември 2011 г., в TV7 се завръща в обичайния си час сутрешният блок на телевизията „Бодилник”, който се излъчва всеки делничен ден до 9:30 ч. с водещи Николай Бареков, Ива Стоянова и Жана Танева веднага след новинарската емисия в 6:30 ч. В новия телевизионен сезон националната TV7 първа ще предложи още по-качествена публицистика и обективна журналистика на своите зрители.

Най-голямата изненада е стартът на кампанията TV7 в България. Мисия: Твоят избор”, която ще бъде реализирана от екипа на Николай Бареков в редица големи и по-малки български градове като Варна, Пловдив, Русе, Монтана, Видин, Ловеч и много други. В рамките на шест седмици TV7 в България. Мисия: Твоят избор” ще предлага на зрителите дебати на живо в ефира на TV7 от техния град. Стартът на кампанията ще се излъчи на живо от Видин в 8:00 ч. на 12 септември 2011 г., понеделник, и от Враца в 20:45 ч. на 13 септември 2011 г., вторник. Пълният график на TV7 в България. Мисия: Твоят избор” ще бъде огласен непосредствено преди старта на кампанията.

Като гост в „БОДИЛНИК” Николай Бареков даде заявка за силен и масов телевизионен продукт, в който ще бъде впрегнат целият ресурс от топжурналисти на телевизията. Зрителите на TV7 могат да очакват сериозна изненада още тази неделя, 4 септември 2011 г.

В сутрешния блок на TV7 Николай Бареков коментира обстановката в България и последните политически заявки.

Пълен запис на интервюто на Инна Пелева с Николай Бареков може на гледате онлайн на адрес: http://tv7.bg/news/903062.html.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 септември 2011 г.